un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cei 240

24 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

240 de liceeni din Ploieşti (400 după Realitatea) au plecat în Bulgaria ca să facă banchetul de sfârşit de liceu (nu e cam devreme?). Fiecare plătise 115 euro (120 după Realitatea) pentru un sejur de lux la un hotel din Nisipurile de Aur. Ajunşi acolo, hotelul a refuzat să-i cazeze, pe motiv că agenţia de turism nu plătise factura, ba chiar i-a dat afară (alungat cu poliţia, după Realitatea), făcând cu toţii cale întoarsă în România.

“A fost îngrozitor. Ne-au dat afară din holul hotelului, apoi ne-au cerut să plecăm din faţa hotelului. Am stat în picioare, în stradă, fără o sticlă de apă, timp de aproape cinci ore”, a declarat corespondentului MEDIAFAX [profesoara] Rodica Trif.

Îngrozitor. Nici măcar tradiţionala sticlă de apă nu i-au dat-o profesoarei. Îmi pare chiar rău pentru respectivii liceeni. Balul de sfârşit este un eveniment unic şi îmi închipui că toţi se pregătiseră cu costume, rochii de seară şi, întrucât mergeau la un hotel din altă ţară, multe prezervative şi băutură, iar acum s-a dus tot farmecul.

Dar organizatorii ce-au păzit? Profesoara care a plecat cu vreo 5 autocare de elevi spre altă ţară nu s-a pregătit deloc? Înainte de un astfel de drum nu dai un telefon la respectivul hotel, să-i întrebi “băi bulgare, noi peste două zile plecăm spre voi, e totul OK, ne aşteptaţi, ne cazaţi?”. N-a cerut confirmări la agenţie, n-a verificat cu nimeni dacă e totul gata? Ştiţi cum e, hoţi sunt mulţi, greşeli se pot întâmpla oriunde, cel mai bine e să te păzeşti singur de ele. Dacă aş avea responsabilitatea pentru câteva sute de elevi, măcar 2-3 telefoane aş da ca să verific cu gura mea nişte aranjamente.

Sursa: Mediafax și Realitatea.

    1 comentariu

  1. Eu nu m-as grabi sa ii critic pe ai nostri. In imaginile de acolo se vede ca patronul bulgar a izolat autocarele cu ajutorul prietenilor care parea rupti din mafia rusa. Asa ca eu as zice cine a dat teapa si anume “prietenul” de la sud de Dunare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus