un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Doar sex

24 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Un post de pe Hotcity [Semne că ţi-a sunat ceasul sexual] mă face să zâmbesc:

Când el te invită la cină însemnă clar că vrea ca, după ce te hrăneşte şi devii în felul ăsta mai leneşă şi cu simţurile mai adormite, să profite de tine.

Dacă bărbatul mă invită la film la el acasă, asta e. Eu ştiu că el nu vrea să mă iniţieze în ale cinematografiei contemporane şi nici să facă o selecţie de cinematecă, să ne bucurăm împreună de începuturile artei cinematografice. Ci vrea să mă aducă la el în bârlog, fără alţi oameni împrejur, să-mi dea să beau ceva şi apoi să mă necinstească.

Aşa de simplu? Nu poate fi vorba niciodată doar de o cină sau un film, pentru că întotdeauna motivul din spatele ei este sexul?

Şi la noi, doamnele, e limpede când vrem să ne împerechem. Începem să ne trecem mâna prin păr, ne lăsăm capul într-o parte, ne îndreptăm tot corpul exact în direcţia în care şade potenţialul tată al copiilor noştri şi ne uităm cu ochi de căprioară în timp ce discutăm cu el şi/sau ne tot aplecam înainte.

Sau, dacă stăm la o discuţie în nişte scaune mai comode sau chiar pe o canapea într-o cafenea, ne lăsăm aproape imperceptibil dar oh, aşa de evident, pe spate. Asta înseamnă că suntem pregătite.

De unde trag concluzia că bărbatul, atunci când vrea sex, o invită la cina sau la film, dar femeia, atunci când vrea sex, doar îşi trece până prin păr, lăsă capul într-o parte sau îşi lăsă corpul pe spate. Dar dacă o femeie te invită la cină sau la un film, asta ce înseamnă?

Sunt un fan al explicaţiilor simple şi al teoriei că psihologia umană este, de cele mai multe ori, simplă. Dar nu pot să accept că nu există şi o cale de mijloc, că nu poţi să vezi un film fără că motivaţia adevărată să fie sexul.

    9 comentarii

  1. funny funny insa partea prosta e ca exista si fete d-astea care chiar gandesc ca a le invita la tine la un film sau o cina inseamna ca vrei sa le NECINSTESTI (LOL ce exprimare ortodoxa)

      (Citează)

  2. Hotcity, Hotcity, nu e primul articol de acolo la care rad.

      (Citează)

  3. ce mai faci raduleeeeeeeeeee ?

      (Citează)

  4. bre. pe de alta parte, in general cand inviti o fata la film chiar la lucruri care tin mai degraba de placerile trupesti iti este capul.
    doar nu vrei sa o inviti sa o initiezi in cinematografia moderna.

    cand o invit la cina, nu ma gandesc ca in modul asta se va lenevi, ci ca o sa ii pangaresc trupul cu preainvartosatul meu stromeleag, pur si simplu.

    Plus ca. eu ma gandesc la necinstitul donsuarei indiferent daca o invit la film, imi trec mana prin par sau fluier marseieza

      (Citează)

  5. O fata cand invita un baiat la film sau la cina, tot la sex se gandeste, ca doar nu e ceva anormal.

      (Citează)

  6. bai. tie iti citeste consoarta blogul? daia esti asa defensiv?

    articolul ala este fascinant prin sofismul de care da dovada. “Fata, daca ala te invita la film, sa stii ca vrea sa-si dea castoru la baraj”.
    si fata sta, citeste si se gandeste: “excelent. az ma dezvirginez de mult, ca de cand nam mai vazut ornitoring era sa ma dezfut”

      (Citează)

    • Culmea e ca am stat 2 zile in delta cu Sana Nicolau, dar am uitat sa o intreb de ce vede asa gandiri extreme in orice.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus