un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu se mai inchidea laptopul atunci cand lasam capacul

27 Apr 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

De câteva zile aveam o problemă cu laptopul, care nu mai intra în hibernare atunci când îi închideam capacul. În “Close the lid” era setat bine, dar dintr-o dată a făcut ca butonul Andreei Esca și nu mai vroia să respecte setarea. Îl închideam de tot și vedeam lumină ieșind prin el, semn că monitorul înca era aprins.

Soluţia a fost mai simplă decât mă aşteptam. I-am dat shutdown, am scos bateria, l-am lăsat aşa câteva minute, l-am pornit cu alimentare de la priză, fără baterie introduse în el şi a intrat în hibernare când i-am lăsat capacul. I-am pus şi bateria la loc şi funcţionează bine în continuare.

Mă temeam că închiderea se bazează pe un magnet care sesizează lăsarea capacului şi mă gândeam că poate s-a rupt sau s-a stricat circuitul. Mai degrabă a fost vreun chip de power management care se supărase. Dacă păţiţi vreodată asta, încercaţi să o rezolvaţi aşa cum am făcut eu.

  3 comentarii

 1. Ce model este?

    (Citează)

 2. Am observat. Un Acer presupun :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus