un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Inca un concurs gresit gandit

27 Apr 2010  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Ideea concursului: “Câte priviri ai vrea să simtă pielea ta?

Câştigătoarea îşi va dovedi curajul de a-şi arăta pielea în public făcând duş în costum de baie într-o cabină suspendată, timp de două ore în data de 30 aprilie 2010.

Citit la Zoso, unde scrie că duşul se va face în Piaţa Universităţii.

Care e problema? Păi… va face duş în costum de baie. Şi nu zic asta din dorinţa de a vedea femei goale, ci din punct de vedere al relevanței concursului. Ideea de la care se pleacă este dacă ai curaj să-ţi expui corpul la multe priviri. Unde poţi vedea oricând zeci de mii de femei îmbrăcate doar în costum de baie, ba chiar şi făcând duș? La mare, pe plajă, prin staţiuni, peste tot. Ba chiar şi aici în Bucureşti, că se deschid ştrandurile. Şi suportă mii de priviri, cu sau fără ajutorul Dove. Şi nici nu ajunge să arate ridată ca un shar-pei, după două ore de spălat.

Ştiu că nu s-ar fi obţinut niciodată acordul pentru că o femeie să se dezbrace în mijlocul oraşului. Dar în actuala formulă încearcă să fie un eveniment de marketing inedit, dar suferă din start de o mare lacună.

Update: ce-a ieșit vedeți la De Ce – Tipa goala din piata Universitatii a fost de fapt plinuta

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus