un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Brasov

20 Apr 2010  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

8 comentarii

Azi am plecat la Braşov dis-de-dimineaţă şi mă întorc mâine seară.

  • La 7 fără 5 am ieşit pe DN1, la 9 am intrat în Braşov, deşi am mers fără să forţez.
  • Stau într-un hotel care se laudă cu vreo 40 de camere, dar cu toate acestea mie mi-au dat-o pe cea mai îndepărtată. Nu cred că mai sunt decât alte 2-3 locuri ocupate, aşa că nu înţeleg de ce, cu hotelul aproape gol, camerele alocate sunt alea de pe cel mai îndepărtat culoar de la ultimul etaj unde ajungi schimbând 3 scări diferite.
  • Îmi place eficiența camerelor în care nici o priză sau lampă nu e alimentată până când nu introduci cartela de acces într-un slot, dar asta înseamnă că nu poţi lăsa la încărcat nimic, nici măcar un telefon, pe perioada când ieşi la o plimbare. În total am doar 2 prize, aşa că dacă aş vrea să încarc 3 aparate, va trebui să mă trezesc în toiul nopţii ca să fac schimbarea.
  • Am ieşit în jurul hotelului căutând mâncare… pauză. Nimic. Un singur “Magazin Mixt” funcţionând într-un chioşc metalic şi atât. În schimb am văzut vreo 20 de magazine de piese auto. Bănuiesc că oamenii din această zonă repara des mașinile, dar la prânz urcă sus unde le găteşte nevasta.

    8 comentarii

  1. Eh, poti sa pui orice card in slotul ala pentru cheie. Eu las mereu un card vechi de la Metro, sau altul cu nu-stiu-ce puncte de la motorinarie.

      (Citează)

  2. eu pe lista de bagaje am un mic triplu-stecher, din ăla care se bagă în priză şi ai de la el 3 prize (ne-shuko). De asemenea este util un bec puternic, că astea de hotel sînt chioare.

      (Citează)

  3. Unde te-ai cazat…ca m-ai facut curios…. Eventual poate ne vedem la o bere cat stai pe aici prin Brasov…Vorba ceea…mai discutam despre Desire!

      (Citează)

  4. poti sa bagi permisul de conducere de pilda in slot sau orice

      (Citează)

    • @alias: buna idee, o sa iau si eu de acum. Am chiar doua “triple” care stau degeaba pe acasa, ca am investit de ceva vreme in prelungitoare cu cate 5-6 posturi si pe dimensiunile necesare si mi-am recablat camera dpdv al alimentarilor.
      @Radu: imi pare rau, am scris postul si am adormit, m-am trezit noaptea tarziu sa inchid televizorul. Culmea e ca tocmai am facut update la softul WordPress pentru Android si am uitat ca trebuie sa-l setez iarasi sa ma anunte de comentarii noi, asa ca nu mi-a zis de al tau si abia acum l-am vazut, cand sunt in Bucuresti. Data “aviatoare”. Am stat la Casa Muresan, pe str. Nicopole, un hotel foarte bun pt o deplasare acolo (singura problema reala a fost ca pernele erau prea moi si subtiri) iar micul dejun a fost fara cusur.
      @ioana: mi se pare mai buna ideea lui Melk cu un card oarecare. Adica prefer sa merg la mine cu permisul de conducere, decat fara…

        (Citează)

  5. Eu de obicei bag o furculita sau cardul expirat de la BRD.

      (Citează)

    • De unde gasesti o furculita in camera de hotel si de ce ai la tine un card expirat? Pleci in calatorie si cu cardurile expirate? :P

        (Citează)

  6. Ha, in Turcia mi-au dat, in afara de cardul cheie, un card pentru bagat in slotul ala de lumina pe care sa il lasi in camera cand pleci, sa ramana ACul in priza. Bine, ACurile erau toate pe o alta retea de alimentare si se opreau si se porneau de la receptie toate simultan.

    Cu logica turcilor nu te pui.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus