un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

M-am intors de la Brasov

22 Apr 2010  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

2 comentarii

Am revenit din “Kronstadt” în Bucureşti.

  • Lăsând la o parte micile observații pe care le făceam în ultimul post, hotelul la care am stat mi s-a părut foarte ok, camerele fiind curate şi baia foarte bună, iar personalul era zâmbitor şi te facea să te simţi bine-venit acolo. E vorba de Casa Mureșan de pe Str. Nicopole.
  • La micul dejun a fost bufet suedez cu omletă, kaiser prăjit, ou ochi, cremwurst, mezeluri, caşcaval, pâine prăjită, brânză, unt, gem de două feluri, miere, iaurt Danone, cereale, lapte, cafea, ceai, două tipuri de suc.
  • Am uitat să precizez în postul anterior cât de reconfortant este să ştii că la orice hotel te-ai duce găseşti săpun şi prosoape. Îmi aduc aminte când eram mai mic şi mergeam cu ai mei la mare şi veneam cu totul de acasă, iar dacă doream televizor în cameră plăteam ceva suplimentar la Recepţie. Apoi la plecare venea camerista să ne facă inventarul şi mereu aveam lipsă un pahar, deşi nu scria nicăieri câte trebuiau să fie. Puteai să ai 38 de pahare în cameră, venea cameristă şi îţi spunea “ah nu, trebuia să aveţi 39! ne plătiţi unul”. Îi lăsai ceva şi se rezolva şi asta. Îmi place acum să găsesc de toate în cameră, iar la plecare să las cheia la recepţie şi să ies fără alte discuţii.
  • Am făcut 3 ore la întoarcere, deşi am mers mai tare decât la dus (când am scos 2 ore şi un pic). Drumul are gropi în fiecare localitate prin care treci, uneori ditamai craterele. Mergeţi cu atenţie prin toate satele şi staţiunile de pe traseu, deoarece abia după Breaza dispar problemele.

    2 comentarii

  1. Măi, recunoaşte că tanti camerista a făcut mai mult decît curăţenie în camera ta! Altfel nu aveai cum să-ţi schimbi părerea de la o zi la alta… Prea eşti fericit şi mulţumit de “serviciile” lor, lasă săpunul că am mai auzit noi poveşti de-astea :)

      (Citează)

  2. Din cate imi aduc aminte, inventarul camerei e pe usa de la intrare, pe interior. Si, teoretic, ar trebui sa verifici cand preiei camera daca totul e ok, ca sa n-ai probleme la check-out. Asa am vazut si prin alte tari, dar n-am avut niciodata probleme.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus