un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iGO Primo

18 Apr 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Nav-n-Go pregăteşte un nou soft de navigare bazat pe motorul iGO, numit Primo. Pe lângă navigarea obişnuită (de foarte bună calitate, aş spune eu) site-ul de prezentare vorbeşte de câteva facilităţi suplimentare, precum:

 • navigare după imagini (faci click pe o poză a Turnului Eiffel şi te duce acolo, nu trebuie să ştii tu adresa la care se găseşte).
 • sistem îmbunătăţit de alegere a benzii potrivite, combinat cu afişarea pe ecran a unor semne asemănătoare cu indicatoarele reale şi a intersecţiilor foto-realiste. Asta nu pare mare brânză prin oraş, dar când eşti pe o autostradă şi ajungi la o joncţiune complicată e bine să fie totul cât mai clar, că dacă ratezi ieşirea mai faci 50 km în plus.
 • navigare pentru camionagii, care au parte de alte restricţii decât şoferii obişnuiţi.
 • precizie mai mare la adrese, în special atunci când distanţa dintre numerele străzii nu este egală, cum se întâmplă pe multe bulevarde şi străzi de la noi.

Problema e că şi cei care realizează harta România să depună tot efortul. Am aflat de Primo via Melk.

  1 comentariu

 1. Imbucurator este ca se lauda cu suport GPU. Adica sper sa se miste mai frumos in 800×480 decat iGO 8.3.4. De Android nu vad nimic, doar WinCE.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus