un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Accesorii pentru HTC Desire: husa si incarcator auto

17 Apr 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

htc_desire_223Şi eu caut o husă pentru HTC Desire, pentru că telefonul arata excelent şi mi-ar fi milă să-l zgârii chiar şi un pic. Am găsit ceva la Evomag, un magazin online de unde am cumpărat cu alte ocazii fără probleme şi poţi inclusiv să ridici tu marfa, ei având sediul lângă staţia de metrou Costin Georgian:

Au și telefonul în stoc la 1859 de lei, iar dacă îl luați împreună cu husa e un mic discount față de achiziția separată a fiecărui produs.

    12 comentarii

  1. Având firul atât de subțire, e predispus la rupere, acel încărcător.

    Îți recomand ceva original(deși mai scump) http://www.inno3d.ro/shop/c200-incarcator-auto-original-microusb-p-1418.html?osCsid=f2668ecee4a332d5916c0e7cf99cc451

    Dar măcar ai siguranța că n-o să-ți prăjești telefonul sau siguranța de la brichetă ;)

      (Citează)

  2. Eu mi-am luat husa pentru Hero de pe Ebay, si e o mizerie.
    Piele, ieftina, clips magnetic, insa rotate-ul nu mai mergea (clipsul magnetic era pus aiurea).

    Incarcator auto ieftin, de pe Ebay, mi s-a stricat dupa 1 luna.
    Acum am unul luat de pe Emag, cu tot cu suport, si sunt destul de multumit. Cablul gros, sensibil mai lung, made by HTC … 140 ron.

    PS: mi-am comandat o baterie extinsa pe Ebay, sunt curios cum o sa fie si aia :)

      (Citează)

  3. La Desire se potriveste cam orice husa tip pouch pentru Iphone. Eu am ceva identic cu husa Tonino Lamborghini, iar cand trag de curelusa aia se ridica telefonul putin cat sa il apuc si sa il scot din husa. E dintr-un material sintetic si pentru 12 lei cred ca isi face treaba foarte bine.

      (Citează)

  4. Cine o sa mai fie ca tine cu husa aceea? :)

      (Citează)

  5. Este buna de ceva husa respectiva? Se scoate usor telefonul din ea? Din punct de vedere al aspectului mi se pare oribila sper sa arate mai bine in realitate :)

      (Citează)

  6. Aruncati o privire si pe http://www.husepiele.ro, sunt produse de top acolo.

      (Citează)

  7. http://www.beyzacases.com/
    super produse
    super prezentare
    super livrare

      (Citează)

  8. Salut, de pe http://www.husepiele.ro mi-am luat o husa Noreve, calitate extra, slim, business, ti-o recomand cu caldura.

      (Citează)

  9. pana la urma de unde ti-ai luat ? te intreb pentru ca am cautat si eu una si nu sunt prea norocos. cele de la husepiele par bune dar … sa fie la ei totusi :))

      (Citează)

    • Husă pt Omnia 2 din Carrefour, 20 lei. Am zis că o să fie ceva temporar, dar a rezistat bine şi n-am găsit alta mai bună oricum.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus