un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Et tu, Porsche?

27 Apr 2010  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

6 comentarii

Porsche a anunţat că recheamă pentru verificări toate cele 11.300 de maşini Panamera livrate până acum, pentru posibile probleme la sistemul de prindere a centurilor de siguranţă, scrie AFP. Dacă scaunele şoferului şi al pasagerului sunt trase prea în faţă există riscul că mecanismul de prindere a centurilor să cedeze.

Pff… şi Porsche? Ce se întâmplă în lumea auto, s-au lăsat toţi pe leneveală? Bine că nu mi-am luat “Panaramă”, că acum pierdeam vremea şi pe la service cu ea. De pe Hotnews. Impresionantă e cifra de 11.300 de maşini livrate în câteva luni de la lansare. Am fotografiat una şi pe la noi.

    6 comentarii

  1. Seful nostru mare are Panarema :)
    Poate poate nu ajunge in service in timp util :D

      (Citează)

  2. Si inainte erau defecte de fabricatie dar nu se facea tam tam pe acest subiect si eventualele accidente se descopereau mai greu. Acum decat sa isi faca publicitate negativa majoritatea companiilor prefera sa sufle si in iaurt pe partea de siguranta.

      (Citează)

  3. Si Porche tot in China si India au ajuns sa faca subansamblele? Mama ei de globalizare!

      (Citează)

  4. sensiblu / mediplus

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus