un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A inceput Campionatul Mondial de Snooker

19 Apr 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

A început Campionatul Mondial de Snooker și eu aflat abia azi, când am primit atenționarea pe mail de la Eurosport. Sper să câștige Mark Selby sau Neil Robertson. Drawsheet-ul e aici, transmisiunile sunt pe Eurosport 1 și 2 la diverse ore, inclusiv ziua în amiaza mare.

  2 comentarii

 1. O chestie misto, eu nu prea ma uit la tv prea mult, nu am timp mult, dar cand ma uit am vreo 3 programe pe care le scanez rapid (Nat Geo, Discovery si Eurosport). Intr-o seara pornesc tv-ul pe ES, era snooker “uh ce bine” imi spun eu, setez tv-ul si ma fura somnul. A doua zi, vin de la fac, pornesc tv-ul, era ES, tot snooker. Ma uit putin, plec la treaba mea dupa care il pornesc din nou, programul obisnuit de somn, tot ES, tot snooker… Hmmm, e ceva dubios la mijloc sau doar asa ma sincronizez eu?

    (Citează)

  • Te sincronizezi tu probabil, iar campionatul mondial dureaza aproape o luna, asa ca ai timp sa dai peste el la TV. Ieri seara a fost super meci Higgins vs Davis. Steve Davis e de 6 ori campion mondial, dar avand in vedere ca a dominat anii 80, nu ma asteptam sa fie in forma asa buna acum. Cu un pic de noroc il bate pe Higgins, care a fost si el de cateva ori campion mondial, dar in anii anteriori. Au fost niste snookere si lovituri de zile mari.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus