un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mda, a venit caldura

20 Mar 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Asta înseamnă că au apărut:

  1. Cerșetorii în intersecții.
  2. Aurolacii prin parcări, care vor bani doar pentru că-ți arată un loc liber în care să lași mașina, de parcă tu n-ai fi fost în stare să-l vezi.
  3. Motocicliștii care să facă  bâr-bâr pe bulevard în sus și în jos.
  4. Mașinile decapotabile, că săptămâna trecută ningea, dar acum e prea cald pentru un acoperiș deasupra șoferului.

Marfă primăvara. Noroc că aduce cu ea fuste scurte și decoltee, că altfel era chiar deprimantă.

    4 comentarii

  1. Eee, dar aurolacii de parcări și-au facut datoria și iarna. A fost o perioadă mai grea pentru afaceri când a nins, că zăpada ocupa prețioasele locuri de parcare. De atâția ani am de-a face cu ei și înca n-am încercat: ce se întâmplă dacă refuzi să le dai 1-2 lei? Oare apar niște “decals” pe mașină cât ești plecat, sau sunt doar legende?

    Aș adăuga și 5. Cocalari / țigani borâți care asculta manele pe spicăr în fața blocurilor. Iarna au hibernat, dar acum e primăvară și au forțe proaspete.

      (Citează)

  2. “Motocicliștii care să facă bâr-bâr pe bulevard în sus și în jos.” … am unul d-asta la munca… plus multi altii care au facut din cei 1000-2000 de euro pe care i-au strans cu truda o pasiune de a-si ambala scuterele o juma de ora in fata blocului…trist

      (Citează)

  3. si vremea de facut gratare . era sa uit… in fata sau in spatele blocului, la coltul blocului, in fata carciumei de pe strada si oriunde e posibil…plus spargatorii de seminte din scarile de bloc; sa nu imi mai vina vreo idee pe parcurs

      (Citează)

    • Gratarele nu ma deranjeaza daca nu se face galagie excesiva. Spargatori de seminte nu prea am in bloc, sunt mai mult copii pe aici.

      Nasol e ca vine vremea buna si incep iar femeile sa poarte balerini… arata oribil.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus