un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Microsoft nu se dezminte

20 Mar 2010  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

La RoBlogFest poţi câştiga nişte premii dacă votezi utilizând browserul Internet Explorer 8. Anunţul nu zice prea clar dacă poţi folosi orice browser IE8 sau ai nevoie chiar de versiunea pusă la download de către ei, dar bănuiesc că da, ai nevoie, deoarece include un toolbar făcut special pentru concurs.

Am vrut să-l instalez, n-am reuşit. IE8 se instalează ok (îl aveam deja), apoi trece la instalarea add-on-ului RBF, când arată direct eroarea de mai jos. Cică drive-ul C:\ e luat, alege altul. Evident, nu ţi se dă şansa să alegi altul, pentru că după ce apeși OK instalarea se finalizează direct cu un mesaj de eroare şi cu îndemnul “mai încearcă”. Nu e simplu să încerci din nou, pentru că add-on-ul nu e disponibil separat pe undeva, ci trebuie să dai install la tot browserul, de la zero. Care mereu cere şi restart, că e făcut de Microsoft şi nici măcar ei nu ştiu cum să updateze nişte fişiere şi să restarteze nişte rutine fără a fi nevoie de o repornire completă a sistemului. Asta pe un Windows 7 legal şi instalat recent. GG!

rbf_ie_600

    1 comentariu

  1. La mine a mers treaba snur (am ca SO Vista Business)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus