un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce restaurante sunt in Sun Plaza

28 Feb 2010  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

sunplaza6Lucrez în zona noului mall Sun Plaza de la Piaţa Sudului, aşa că vineri la ora prânzului am fost acolo în recunoaşterea noului teritoriu, ca să văd cam ce s-ar putea mânca acolo în pauza de masă.

Nu e nimic nou şi din păcate nici nu e ceva prea “sănătos”. Am găsit următoarele:

KFC: deschis şi asaltat de doritorii de pui.
McDonald’s: urma să se facă, momentan era doar afişul ce anunţa asta.
Dristor Kebab (shaorma de la Dristor): 15 lei cea mai ieftină shaorma, ăştia n-au aflat că e criză şi toţi ceilalţi au mai scăzut preţul. Nu lipsea exchange-ul de valută de lângă.
Rustic: singurul loc unde poţi mânca ciorbă, friptură cu garnitură, o mămăligă, etc. E şi în Auchan Titan unul.
Pizza Hut: nu mai are nevoie de prezentare.
Mezzo di Pasta: îţi alegi ce paste, ce sos, etc. Au şi paste cu umplutură în ele, pentru cei amatori. Cred că sunt şi în Băneasa, dar nu se compară cu Quasi Pronti.
Broadster Chicken şi Broadster Fish&Chips: pui ca la KFC şi peşte cu cartofi prăjiţi.
Cinnabon: mmm, prăjituri bune şi scumpe. Sunt două și în Băneasa.
Deutscher Grill: un fel de fast-food cu specific nemţesc, vând cârnaţi de diverse feluri cu garnitură de cartofi, ceapă, etc. E şi în AFI Cotroceni Mall.
Golden Woks Chinese Food: fast-food chinezesc, asemănător cu Chopstix sau Wu-Xing.
B-Back Lebanese: ce nume e şi B-Back pentru un fast-food cu specific libanez? Meniul şi denumirile sunt identice cu cele de la restaurantul libanez Lasafi din Băneasa Mall, doar că aici sunt un pic mai ieftine (11 lei în loc de 15 o salată, 13 lei în loc de 15 un fel de sandviş/shaorma, 17 lei un grătar cu garnitură, în loc de 23 cât e în Băneasa).
Jumbo: tot ceva chinezesc pare.

Cum a fost vineri? La libanezi (unde salata B-Back şi grătarele gen Shish Tauk sunt foarte bune) era totul gata, dar nu puteau vinde nimic. Stătea lumea la coadă şi la casă aflau că “ne pare rău, încă nu putem lua comenzi”. La Deutscher Grill încă se lucra la ultimele finisaje, la chinezi vânzarea mergea, dar mâncarea mi s-a părut cam nefăcută. La KFC era, că de obicei, aglomeraţie. Am vrut să mănânc nişte paste la Mezzo şi, chiar când să deschid gura să comand, apare o femeie cu nişte paste cumpărate de acolo şi îl roagă pe vânzător să le guste, pentru că sunt nefăcute şi au şi un gust bizar. Shaorma de la Dristor se vindea binişor, deşi e cam scumpă. Speram să fie mai multe localuri cu meniul zilei, unde să poţi mânca o ciorbă şi ceva gătit, nu fast-food prăjit.

    5 comentarii

  1. Legat de mancarea gatita, cei de la Golden Woks Chinese Food urmeaza sa lanseze meniul zilei, pentruu cele 5 zile -de luni pana vineri, la un pret special.

      (Citează)

    • Legat de Golden Woks, unde am mancat de vreo 2-3 ori, n-ar strica sa fie mai incalzita mancarea. Mereu e calduta spre rece si cea chinezeasca nu are gust bun asa.

        (Citează)

  2. infoINSIDER.ro

    29/03/2011 la 5:37 PM

    “Ocoliţi standul “Golden Woks” din Sun Plaza Mall Berceni! Chiar daca bucataria chinezeasca in Bucuresti nu are prea multe alternative, mai bine “va puneti pofta-n cui” decat sa va loveasca crampele si diareea, dupa (.. )

    http://infoinsider.ro/2010/11/15/ocoliti-bucataria-golden-woks-din-sun-plaza-mall-berceni/

      (Citează)

  3. Inca o reclama!

      (Citează)

  4. B-Back livreaza in 2 ore la comanda. Nici nu ma mai intereseaza daca gatesc bine.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus