un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oprescu ameninta, solicita, nu-l ia nimeni in serios

16 Feb 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Pe 3 februarie Oprescu ameninţa firmele ce întreţin străzile că, dacă nu asfaltează gropile din asfalt în 5 zile, o va face el cu armata. Azi e 16 februarie. Aţi văzut vreun soldat asfaltând vreo groapă?

Eu mi-aÅŸ pune mari probleme dacă aÅŸ fi primarul general al capitalei ţării ÅŸi nu m-ar lua nimeni în serios. ÃŽn clipa în care am auzit declaraÅ£ia lui Oprescu mi-am întrebat un coleg cu experienţă în de-ale armatei: “Ia zi, nea caisă, cum face Oprescu să bage armata la asfaltări? De când dă un primar ordine soldaÅ£ilor?”. Åži răspunsul a fost că nu o poate face, nu cu o armată reformată ÅŸi alcătuită din profesioniÅŸti plătiÅ£i pentru treburi militare. Logic. Atât trebuia ÅŸi Oprescu să facă, să întrebe pe cineva mai priceput, înainte să declare o bazaconie în faÅ£a camerelor TV. NeÅŸtiind clar ce contracte are semnate ÅŸi ce atribuÅ£iuni are ca primar pare neserios exact acolo unde contează, în fata votanÅ£ilor, ÅŸi în mod sigur va fi taxat în viitor.

Astăzi am auzit altă ştire, că Primăria a terminat de catalogat gropile din oraş. Aşa şi? Nu mă încălzeşte cu nimic să ştiu că avem 5388 de gropi în Bucureşti. Aş vrea să mă anunţe când se astupă, dar asta nu ne poate spune. Poate la primăvară, poate cu armata, poate cu Garda Republicană. Între timp Oprescu îmi lăsa impresia unui primar care doar vorbeşte şi ameninţă din biroul său, ca un copil mic care bate în picior că vrea o jucărie, dar nu-l băga nimeni în seamă. Sunt tranşee pe absolut toate străzile din oraş, iar Oprescu ameninţă cu amenzi pe cei ce ar trebui să le astupe, deși ălora în mod clar nu le pasă. O să-mi rup maşina în continuare, dar măcar primăria va încasa bani datorită mie.

Fă ceva concret!
***Update***: Oprescu înregistrat în timp ce conspiră cu firmele de asfaltare ca să facă, de ochii lumii, un pic de treabă pe străzi. Pe ăsta l-a votat lumea? LINK.

    6 comentarii

  1. 5388 and still counting, nu? sau cum ar zice Gmail: ” Over 7424.230187 megabytes (and counting) of free storage. ” :)

      (Citează)

  2. apropo de oprescu, uita-te putin pe hotnews :)

      (Citează)

  3. In mod sigur a intervenit armata pe strazi.
    De vreo 2-3 zile au aparut niste cratere care numai de la proiectile pot sa fie.

      (Citează)

  4. @Stefan: adica, pe scurt, ameninta si el la misto!

      (Citează)

  5. Nu o sa mai adune nici 10 voturi la urmatoarele alegeri. Asta daca se coboara la nivelul de a avea tupeul sa candideze pentru al doilea mandat. Macar de nu “conspira” cu cei ce ar trebui sa isi faca treaba.
    Eu nu inteleg cum naiba se vorbeste de marea asfaltare sau gropaniada – acoperirea gropilor cu o mixtura tocmai iarna. Parca sania se construieste vara.

      (Citează)

    • Pai ce sa faca, sa astepte vara? A zis si el in inregistrarea aia ca le acopera temporar, cat sa fie lumea linistita, si vad ei apoi ce le mai fac. Problema e ca pana acum o singura groapa am vazut rezolvata, la intersectia Tineretului cu Calea Vacaresti, in rest sunt neschimbate de o luna. Si bulangii aia construiesc ditamai intrarea in noul mall Sun Plaza, toarna asfalt, trag fire, fac statie de tramvai, pun semafoare… iar 30 de metri mai jos e ditamai groapa pe banda 2, din aia de lasi masina acolo daca nu stii de ea.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus