un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O femeie are mereu incaltaminte pentru zapada

10 Feb 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

De exemplu, tocuri cui. Abia mergea prin zăpadă cu ele şi cred că urma să le rupă în curând, după cum îi aluneca piciorul.

tocuri_cui_598

La fel de mult le admir pe femeile care merg cu capul gol pe ger sau ninsoare. Desigur, vor face sinuzită şi le va durea capul, dar măcar le remarcă lumea atunci când le zboară pletele în viscol. De asemenea, doar pentru că a nins şi sunt -10 grade nu înseamnă că trebuie să renunţe la blugii cu talia joasă combinaţi cu tricouri scurte, pe sub care se vede pielea. Poate de la -30 în jos.

    2 comentarii

  1. vorbeam cu o prietenă care are ceva tangenţă cu moda la telefon prin noiembrie despre moda de a umbla la 1-2 grade prin vânt cu pletele-n vânt. femei îmbrăcate de parcă se ducea la ştrand :| ok, puştoaicele de 15-20 de ani n-au minte, dar femeile 25+ ?

    culmea am întâlnit-o când a fost codul ăla de frig: o pipiţă de maxim 18 ani purta blugi care-i dezveleau nişte buci îngheţate şi-un spate 3/4 gol. reumatism FTW!!

      (Citează)

  2. Da, unele persoane nu isi aleg prea bine vestimentatia in functie de temperaturile de afara, motiv pentru care de multe ori fie se imbolnavesc, sau risca sa capete un aspect cel putin amuzant in momentul in care ies pe strada, Fata din imagine, spre exemplu, este un model elocvent pentru lipsa de compatibilitate intre anotimp si hainele alese. Probabil nu s-a ales cu o experienta prea placuta si nu va repeta tentativa de a purta tocuri pe zapada.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus