un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am trecut pe Ciuc

10 Feb 2010  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

CiucLa un moment dat începuse să mi se facă greaţă de la bere. Beam Ursus, o bere pe care o consider a fi foarte bună, dar abia mai puteam să termin o cutie şi mi se părea că are un gust nasol şi că nu-mi pică bine la burtă. Şi nici măcar nu beam aşa des, că nu sunt drojdier. Am schimbat berea. Gosser, Beck’s, Heineken, acelaşi efect. Bergenbier nu-mi place, nici Stella. Urquell nu-mi permit, că aş bea non stop. Aşa că am trecut la Ciuc. E bună, fină, parcă mă unge la stomac. Şi Timişoreana intră bine şi fără să mi se facă greaţă, dar Ciuc e mai bună.

    11 comentarii

  1. Sunt curios cat e Urquel in supermarket in Romania… Ca prin Cehia e pana in 4 lei (chiar mai ieftin la sticla)…. sa zicem +25% cheltuieli cu transportul, si as zice ca ar trebui sa ajunga pana in 5 lei in Romania. Sunt curios insa cam cat cred de cuviinta comerciantii romani sa puna adaos….

      (Citează)

  2. @Sabotor daca am vreme fac ceva poze in Carefour la berea aia, din cate mai tiu minte au asa ceva.

    @NW – orice lucru daca e prea mult strica. Timisoreana e o bere foarte ok, moale si fina, merge la masa si la baut toata ziua daca muncesti ceva sau daca stai la gratare. Restul mi se par cam acidulate (Carlsberg si Ciuc de ex) amare (Tuborg) sau alte asemenea senzatii de care nu ai chef chiar tot timpul.
    In oras prefer Ursus, in lipsa Beck’s sau Gosser, e mai lejer a doua zi. :D

      (Citează)

  3. enzo – nu e nevoie de poze, te cred pe cuvant. numai sa-mi spui :))

      (Citează)

  4. Urquel de 0,33 e 3,5 lei in Kaufland, la sticla doze nu aveau.

      (Citează)

  5. @Sabotor – m-am specializat pe facut poze in Carefour, mai ales la cele cu preturi najpa.

      (Citează)

  6. Gusturile nu se discut dar acum serios – Ciuc??? Gosser mi se pare acceptabila.

      (Citează)

  7. 3.75ron Urquell la 33ml – prea scump.

      (Citează)

  8. Deci e ok pretul… Sincer, ma asteptam la mult mai mult deoarece acum aprox. 2 ani am vazut Budweiser de 0,33 la 6 lei in Selgros.

      (Citează)

  9. Bud inca e scumpa. Si Urquell mi se pare scumpa pt o bere la 0,33. Imi mai iau din cand in cand un 6-pack. Nu mai zic de Leffe sau Chimay, care sunt pe la 10-11 lei.

      (Citează)

  10. Vorbind de bere la 0,33… nu inteleg de ce berea la 0,33 are aproape acelasi pret ca si berea la 0,5. O fi vreun fel de taxa pe smecherie?

    BTW, in Cehia Budweiser e mai ieftina decat Urquel… adica aprox. 3,5 lei sticla de 0,5.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus