un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Centura blocata

10 Feb 2010  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

În ultimele săptămâni am petrecut ceva vreme pe centură. Nu în sensul acela, ci la o firmă ce are sediul pe Şoseaua de Centură, în apropiere de autostrada spre Piteşti. Toate bune şi frumoase, până azi. Nu ştiu din ce motiv, dar pe la ora 13-14 se făcuse un blocaj de toată frumuseţea.

TIR-uri, TIR-uri peste tot. Ca să ieşi din Bucureşti pe centură era coada încă de pe podul de la ieşirea din Militari. Am zis să fac o manevră, să intru în Carrefour şi să ies pe cealaltă ieşire din parcarea hipermarket-ului, una mai puţin ştiută şi care dă tot în Şoseaua de Centură, dar cu 500 de metri mai departe de aglomerația de sub pod. Eh, şi alţii ştiau de ea. Sau într-o primă fază o luau pe la Carrefour, dar la rondul de intrare în parcare o coteau spre Centură. Iar acolo era un blocaj de toată frumuseţea, deoarece aceasta era blocată şi maşinile noi nu aveau cum să intre în coloană. Eu am continuat în parcarea magazinului şi am tranversat-o spre cealaltă ieşire, dar acolo era alt blocaj: pe drumul de la ieşire parchează mereu TIR-uri, nu ştiu din ce motiv, şi unul dintre ele rămăsese blocat în zăpadă. Ditamai coada. Am profitat de cauciucurile de iarnă şi am luat-o pe un drum făcut prin câmp, care dă la nişte depozite şi de acolo în centură. Drumul spre casă de obicei îl fac prin Militari, dar decât să stau câteva ore în blocaj am preferat să merg prin Roşu şi pe Uverturii. Pe sensul dinspre Piteşti se formase coada de zeci de TIR-uri care vroiau să intre pe centură şi o făceau foarte încet, deoarece aveau cedează-trecerea, iar la ditamai camionul e nevoie de mult timp şi loc pentru a se băga. După care dădeau de blocajul de la Domneşti. Haotică zi.

De obicei nu e trafic mare în acea zonă, dar cred că ieri și azi a fost crimă pentru că a fost autostrada blocată de viscol și apoi i s-a dat drumul, năvălind toți camionagii pe ea.

Intrarea in Carrefour

Intrarea in Carrefour



Cat vezi cu ochii, TIR-uri dinspre Pitesti

Cat vezi cu ochii, TIR-uri dinspre Pitesti

TIR-uri dinspre Pitesti

TIR-uri dinspre Pitesti

Centura spre Chitila, unde de obicei nu e nimeni

Centura spre Chitila, unde de obicei nu e nimeni

    1 comentariu

  1. De luni am un filmulet cu peste 300 de tiruri oprite pe drumul Bucuresti – Pitesti. Desi se circula cat de cat ok nu le dadeau drumul sa intre pe centura. Presupun ca a fost crima cand le-a dat drumul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus