un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vreau un Audi A7

5 Jan 2010  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

6 comentarii

audi_a71_600

Cât de mişto poate să arate maşina asta. Îmi place A5-ul, dar nou anunțatul A7 m-a lăsat mască. Are botul de la Audi LeMans şi arată bine pe toate părţile. Va avea dimensiuni de A6 şi interior şi dotări de A8, fiind plasat între aceste două modele ca preţ. via AutoDigest.

audi_a72_600

    6 comentarii

  1. Din spate seamana un pic cu un aston martin.. sau mi se pare mie? Oricum, masina arata incredibil de bine.

      (Citează)

  2. eu pe un Audi R8 fac proiectul cu masinuta care merge singura… :D

      (Citează)

  3. Este superba!

      (Citează)

  4. nici n-ai gusturi rele :D
    cat 100.000E va costa oare?

      (Citează)

  5. in urma cu o saptamana iti doreai altceva.
    Citez: “Aş vrea să … cumpăr încă o maşină, ceva micuţ de oraş, poate în genul 207, Corsa, C3, Fiesta”
    Peste inca o saptamana o sa vrei Bugatti sau Ferrari.

      (Citează)

    • Am zis ca as vrea un Audi A7, nu ca as vrea sa-l cumpar. De cumparat imi permit doar o masinuta mica :P As vrea si un iaht luxos, cateva case prin strainatate, o masina decapotabila (intamplator ma gandeam sa impac masina decapotabila cu masina mica de oras luand un Tigra sau un 206cc) si altele.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus