un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Le multumesc celor care au votat cu Basescu

18 Jan 2010  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

picard_300Altfel ieşea Geoană şi îi chema pe Mulder şi Scully să investigheze situaţia de câte ori s-ar fi simţit fără energie. Nu ştiu ce-aţi făcut voi, dar eu am râs cu lacrimi văzând ştirea de astăzi, prin care Mircea şi Mihaela Geoană l-au acuzat pe Băsescu de atacuri energetice împotriva lor în campania electorală.

“Eu am văzut în timpul dezbaterii, deci în dezbaterea respectivă, oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu, prezenţi exact în dreapta camerei de luat vederi. (…) Îşi făceau treaba. Ce făceau, ce nu făceau, nu ştiu, dar i-am văzut cu ochii mei, îi ştiu cine sunt. Şi i-am văzut şi la Cotroceni, în timpul discuţiilor cu partidele politice. Acelaşi cetăţean, stând liniştit, într-un colţ”, a relatat liderul PSD.

“Cred că a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar în sală oameni care lucrau la acest lucru”, a spus soţia liderului social-democrat.

via Mediafax.

Cum adică nu i-aţi observat? Erau în dreapta camerei, aşezaţi în faţa unui om albastru din Avatar şi a lui Shrek şi între marmota ce învelea ciocolată şi căpitanul Hook. Era Liu Kang, trăgea cu energie în cei din sală.

Dincolo de amuzamentul acestor declaraţii, sunt tare curios ce se va discuta astă-seară la Sinteza Zilei. Acum e şansa lor: dacă tratează la modul serios acest subiect, cu exemple de teorii paranormale şi cu tot felul de “experţi” pe jumătate nebuni, vorbind de MK Ultra, para-psihologii ruși și teama lui Ceaușescu de ei, încercând să arate că Geoană chiar a fost atacat, înseamnă că sunt doar nişte lingăi. Şansa lor e să facă mişto de aceste declaraţii, altfel se asociază cu ele şi cu ridicolul din spatele lor.

    8 comentarii

  1. Am zambit cand am citit declaratia Mihaelei Geoana. Insa am ras cu lacrimi cand am citit declaratia lui Banicioiu: “Voi face o ancheta personala privind atacurile energetice asupra lui Geoana.”

    Asta este articolul ( http://sp2.ro/fd0730 ) si este foarte amuzant.

      (Citează)

    • Am auzit si eu de ala. Sunt chiar curios ce va ancheta.

      Si Vanghelie a declarat ca nu a auzit de astfel de persoane, dar se va interesa. Mi-l si inchipui “pe Goagăl”.

      Astia parca urmau sa conteste alegerile chiar si la CEDO. Au lasat-o moarte?

        (Citează)

  2. c’mon… tu de cand nu te’ai mai uitat la antena3? chiar ai avut nevoie de emisiunea de azi sa iti dai seama cum sunt? mai scapa si ei din cand in cand cate o glumita puerila despre psd&company, dar trec peste si schimba subiectul foarte repede

      (Citează)

    • Mai bizar e ca nu m-am uitat la emisiunea de azi, desi vroiam sa vad cum iese. Am dat pe Antena 3 la 22:48. Ce s-a intamplat?

        (Citează)

  3. Il sapa nevasta-sa pe Geoana. Punem pariu ca intr-un an sunt divortati?

      (Citează)

  4. Si Hrebenciuc a zis de culoarea violeta cu puteri energetice =)))

      (Citează)

  5. Da, o sa organizeze cat fight cu Udrea.

    Gurile rele si inregistrarile video zic totusi ca se tinea de mana cu mustaciosul sef de campanie al lu barba-su.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus