un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Sherlock Holmes

3 Jan 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Filmul este foarte bun, având combinaţia perfectă de acţiune, umor şi actori capabili să-şi ducă rolul la bun sfârşit. Nu e foarte tras de păr la capitolul intrigă, ca multe alte filme ce au loc în acea perioadă a începutului industralizarii, şi cel mai mult m-a încântat că personajul doctorului Watson, jucat de Jude Law, nu e un pămpălău neajutorat pus în film doar pentru umor și glume, ci o jumătate cu drepturi egale a echipei care o formează cu Sherlock Holmes. Robert Downey Jr. e genial, un actor foarte talentat (m-am convins de asta de când am văzut Kiss Kiss Bang Bang) şi, după succesul cu Iron Man, iată că şi-a asigurat încă un rol într-o serie foarte bună.

Personajul negativ este rău doar pentru că vorbeşte apăsat şi nu zâmbeşte niciodată, nu pentru că actorul ce-l joacă ar reuşi să pară malefic. Nici Rachel McAdams nu e mai mult decât un zâmbet frumos, dar Downey face tot filmul.

    2 comentarii

  1. Sandu Gabriel

    03/01/2010 la 3:28 PM

    Super filmul, am fost si eu ieri sa-l vad la cinema dupa ce ai zis tu ca in 2010 astepti sa vezi Sherlock Holmes. Sfarsitul lasa loc de o continuare dupa parerea mea…

      (Citează)

    • In mod sigur va fi o continuare, dupa cat succes a avut acesta. Asta au si incercat, sa deschida o noua serie de filme cu un nou supererou.

      Eu m-am decis sa recitesc romanele cu Sherlock Holmes. Mai tin minte doar unul dintre ele, cel cu o comoara de prin India (in care apare ca personaj si logodnica din film a lui Watson). Dar mai sunt alte 3 romane pe care nu le mai stiu deloc sau nu le-am citit. Incep sa cred ca mi-ar trebui un ebook reader pentru comoditate.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus