un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Daca n-ar fi murit, ar fi implinit 577 de ani

27 Jan 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Ieri a fost ceva agitaţie la mormântul lui Ceauşescu, deoarece, dacă n-ar fi fost executat la Revoluţie, ar fi împlinit 92 de ani. Aşa am auzit la ştiri. L-am fi sărbătorit cu parade şi defilări şi cântece patriotice.

Mi se pare exagerată exprimarea de la ştiri. Ce garanţie ai că, dacă n-ar fi murit la Revoluţie, la 92 de ani ar fi fost în continuare în fruntea ţării? Poate “preda bocancii” de mult, pe cale naturală. E ok să sărbătoreşti ziua de naştere a cuiva, dar nu precizând câţi ani ar fi avut dacă n-ar fi murit între timp. E ca şi cum ai zice că Alexandru Ioan Cuza ar fi împlinit 190 de ani sau Ştefan cel Mare ar fi ajuns la 577 de ani. Din păcate au murit între timp, dar, dacă n-ar fi “pontat cartela pentru ultima oară”, atât ar fi avut…

Știați că Mihai Viteazul s-a născut în Târgul de Floci?!?

  3 comentarii

 1. s-a nascut in buricu’ targului :))

    (Citează)

 2. Dap. De aceea este si greu sa le spun elevilor locul sau de nastere. Bine ca nu este obligatoriu. S-ar ridica o cohorta de zambete.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus