un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Daca eu as fi Mutu…

30 Jan 2010  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Dacă aş fi Adrian Mutu şi aş juca pe milioane de euro anual:

  • M-aş duce la medicul echipei şi cu pâine prăjită cu unt şi l-aş întreba dacă am voie să o mănânc, că poate pâinea sau untul au cine ştie ce substanţe interzise. Apoi l-aş pune să-mi dea în scris decizia sa.
  • Dacă ar fi să iau pastile de orice fel, aş lua numai din cele produse în Italia. Dacă ar uita mama un flacon de pastile de slăbit la mine, nu m-aş arunca să iau din ele săptămâni în şir, fără să întreb pe nimeni dacă medicamentele astea româneşti sunt bune şi legale. Poate sunt doar pentru femei şi apoi mă trezesc că îmi cresc sânii sau ovare.
  • Chiar îmi trebuie pastile de slăbit? Acestea sunt aşa… o soluţie ieftină pentru cei ce nu au timp sau bani de alte metode. Eu, Adrian Mutu, jucând anual pe milioane de euroi, am la dispoziţie de la clubul de fotbal medici dintre cei mai buni, nutriţionişti, preparatori fizici, fitness şi bucătari, plus bani grămadă ca să beneficiez de cele mai bune sfaturi pentru a slăbi. Ca sportiv profesionist nu m-aş arunca la nişte pastile fără să mă interesez ce alte efecte secundare ar putea avea asupra condiţiei fizice a unui organism supus la eforturi zilnice foarte mari.

Cu alte cuvinte, dacă le-a luat cu bună ştiinţă pentru a avea un avantaj suplimentar pe teren, Mutu nu e întreg la minte, având în vedere că deja era păţit. Dacă le-a luat din greşeală, că erau uitate de maică-sa pe o masă şi le-a halit el, că era păcat să le arunce la gunoi, e idiot. Oricum ar fi, nu iese bine.

    11 comentarii

  1. Ma-sa e clar de vina, doar scrie pe fiecare prospect de medicamente “A nu se lasa la indemana copiilor ca sunt mici si baga in gura”.

      (Citează)

    • “Noi le-am spus intotdeauna baietilor ca trebuie sa semnaleze medicilor chiar si cand isi schimba pasta de dinti.”, zice antrenorul echipei lui Mutu.

        (Citează)

  2. nu se termina cariera lui surdu chiar acum. asa cum nu s-a terminat dupa dopajul de la chelsea.. o sa iasa iarasi scandaluri si alte speculatii, si toata lumea o sa planga dupa mutu. mutu isi vede de ale lui si fara noi

      (Citează)

  3. mootoo …..

      (Citează)

  4. @laurik tu crezi ca toti baieti care trag liniute in cluburile de fite se dopeaza?

      (Citează)

  5. @ alex nu am zis ca mutu e vreun drogat. doar ca dupa episodul ala a venit si asta and that’s it. nu vad de ce ne-ar interesa chestia asta

      (Citează)

    • De fapt la Chelsea cum a fost? Lua cocaina prin cluburi si la petreceri, sau o lua si inainte de meci pentru mai multa energie? Ca unul e caz de dependenta, altul de dopaj.

        (Citează)

  6. O lua as a recreational drug, nu sa se dopeze. Eu stiu personal ca Marica se dopa in primul an la Sahtior, sub supravegherea medicilor. Mutu nu, el doar tragea.

      (Citează)

  7. Eu asta incercam sa zic, nu se dopa cu cocaina, cocaina nu poate fi folosita la dopaj deoarece creste energia dar scade capacitatea de concentrare, si mai rau ar fi facut.

      (Citează)

    • Si totusi in stiri se spune ca e a doua oara cand este prins dopat, deci nici astia nu controleaza prea bine subiectul.

        (Citează)

  8. Probabil se refera la faptul ca, cocaina in organismul lui Mutu a fost gasita in urma unui test antidoping.
    Oricum sportivii profesionisti nu au voie nici cu droguri, dar cu siguranta el nu tragea liniute ca sa ii creasca randamentul pe teren.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus