un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sa ne contrazicem

17 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Traian Băsescu

14 octombrie

Surse din PD-L afirmă că preşedintele Traian Băsescu le-a transmis democraţilor la consultările de la Palatul Cotroceni că nu agreează ideea de a-l nominaliza pe Emil Boc premier din nou, deşi a admis că ţine la preşedintele PD-L şi că este “creaţia lui”.

“Voi sunteţi nebuni? Suntem o ţară europeană, cum aş putea eu să nominalizez un premier care tocmai a fost demis?”, le-ar fi spus şeful statului. (Gândul)

17 decembrie

“Am emis decretul de desemnare în funcţia de prim-ministru a domnului Emil Boc”, a anunţat preşedintele Traian Băsescu. (Hotnews)

Ce mai contează 5 ani de guvern incompetent, condus de micuţul nervos? Măcar nu sunt comuniştii şi mogulii la putere.

Gigi Becali

20 noiembrie

Traian Băsescu este, în opinia europarlamentarului Gigi Becali, un “distrugător de neam”, un golan cărui îi lipsește nobleţea, dar nu vrea să-l vadă la puşcărie.

Şeful PNG-CD şi-a asumat, la Realitatea FM, amiciţia cu actualul preşedinte, de pe vremea când se întâlneau la un şpriţ. Între timp, sentimentele s-au schimbat radical. “Dacă Traian Băsescu mai conduce ţara, ne ducem de râpă. Am întâlnit fel de fel de oameni, dar şi golani. Dar am întâlnit golani care au nobleţe. Asta nu are nobleţe. E un golan de ultimă speţă”, a spus Gigi Becali, citat de ziau.ro.

“Acest om care spune că vrea să reformeze acest stat ticăloşit, cu care spunea că a făcut un meci egal… Acest sistem nu a fost nicicând mai ticăloşit decât în vremea lui Băsescu” (TV-Net)

15 decembrie

Gigi Becali a declarat, marţi, că “războiul” cu Traian Băsescu s-a terminat din moment ce acesta a fost reconfirmat în fruntea statului, că preşedintele este, acum, “cel mai bun băiat”. (Libertatea)

Ştiţi cum se zice, că după un război nuclear, gândacii vor supravieţuii? Trebuie adăugat şi Gigi Becali pe listă.

    1 comentariu

  1. Trebuie adăugat că şi bloggerii vor supravieţui, că ei stau la adăpost.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus