un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un mic exces de zel laudativ

17 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Un articol de pe Money.ro afirmă că “Geoană a pierdut alegerile în ultima săptămână, din cauza Internetului“. La cât de mică a fost diferenţa, se poate da la fel de uşor vina pe faptul că în Arad au fost 10 grade în loc de 11 în ziua scrutinului şi asta a ţinut nişte alegători în casă, sau poate pe faptul că filmul difuzat de HBO la prânz a fost prea interesant şi multă lume a renunţat să meargă la vot.

Totuşi, în încercarea de a se lăuda că datorită lui a câştigat Băsescu alegerile, managerul companiei Republika, Justin Kadima, spune în acelaşi articol nişte lucruri care ar fi fost mai bine lăsate nerostite. Nu te lauzi cu tertipurile folosite pentru a câştiga o campanie electorală, ci e suficient să spui că ai fost implicat în ea. Rezultatul votului vorbeşte de la sine şi spune altora dacă ai făcut o treabă bună sau nu.

Diverse prostii spuse:
Republika Interactive a asigurat pentru Băsescu mai multe tipuri de servicii neconvenţionale, pe Internet, precum virale video, activism online, comentarii pe site-urile principale, transmiterea mesajelor în diverse forme, pe Twitter sau Facebook sau jocuri online.“. Adică de la ei vin toţi postacii agasanţi, spamul de pe net şi de pe mobile? De ce ţii să recunoşti asta?

Nimeni n-ar fi publicat pozele înainte de ultima dezbatere, iar pentru Băsescu era primordial să le dea înainte.” Băsescu le-a dat? Parcă era o vrăjeală cu nişte paparazi, parcă o înscenase chiar Vântu, din astea…

Eu unul aş fi tăcut şi m-aş fi bucurat de bani. Cei interesaţi să afle ce agenţie s-a ocupat de Băsescu o puteau face şi fără acest articol. Iar Geoană mi se pare că a avut o prezență bună pe net, a avut blog, site, clipuri amuzante, reclame AdSense, postaci, Twitter. A avut și un discurs superficial și o echipă care nu i-a pregătit niște răspunsuri bune exact atunci când conta, de asta a pierdut alegerile.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus