un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pasagerul

9 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Un australian pe nume Chris Jones (website) a lucrat 6 ani la acest film scurt de animaţie, făcând singur imaginea şi sunetul. Măcar pentru asta trebuie văzut, nu doar pentru faptul că este creepy, amuzant dar şi misterios în acelaşi timp. via io9.

  4 comentarii

 1. Am râs cu poftă. Bun filmulețul.

  Dar totuși … 8 ani de zile (căci în 8 ani l-a făcut, nu 6): o viață de om pt. 7 minute.

    (Citează)

 2. Pe site-ul lui scrie de 6. Nu cred ca a muncit zi si noapte, ci mai degraba atat a trecut pana la finalizare. Si nici nu stiu prin cate variante o fi trecut, scenarii si idei sterse sau modificate.

    (Citează)

 3. 6 ani, ok, dar probabil cate o oara pe saptamana, in weekend. O fi avut si omul un job, o viata, ca doar nu supravietuia pe aer si apa astia 6 ani!

    (Citează)

 4. eu ma gandesc la cate tehnologii au aparut, s-au schimbat, s-au imbunatatit intre timp.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus