un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

M-a blestemat cineva!

22 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Nu-mi plac oamenii care dau vina pe blesteme şi cobit atunci când li se întâmplă ceva rău. Mi se pare o scuză ieftină pentru a masca propria incompetenţă sau uneori pur şi simplu un banal ghinion.

Am făcut pană şi m-am chinuit să schimb roata, m-ai blestemat tu că n-am vrut să te ajut să scoţi maşina din zăpadă“. Nu, ai făcut pană pentru că ai cauciucuri proaste şi vechi sau poate doar ghinionul de a nimeri un cui. “S-a defectat televizorul numai din cauza ta, că ai avut inima neagră atunci când l-am cumpărat“. Nu, doar s-a defectat. “Mi-am pierdut azi telefonul, ai cobit ieri când ai zis să nu-l mai ţin în buzunarul de la spate“. Nu, l-ai pierdut pentru că buzunarul de la spate se cască foarte mult atunci când te aşezi pe un scaun şi probabil astfel ţi-a căzut din haine telefonul. Nu te-am cobit, te-am atenţionat de un risc.

Ce critică, oamenii nu primesc fără supărare nici măcar atenţionările.

    2 comentarii

  1. E vorba de karma! :)

      (Citează)

  2. atatea pesimisme si prejudecati… se intampla uneori sa imi mearga prost si cate o saptamana, go with the flow and that’s it… :D mi-a iesit o pisica neagra in fata acum cateva zile si windows-ul a crapat frumusel de dimineata cand am pornit calculatorul… oare sa fie pisica aia sau m-a blestemat cineva?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus