un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unde sunt stirile de mai jos?

11 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

O înregistrare a unei discuţii între Sorin Roşca Stănescu, Bogdan Chirieac şi Cătălin Macovei, şef la ANI, e în Curentul. Discuţie doar despre şantaj, sume necesare “La Videanu, sub un milion nici nu se uită“, conturile din străinătate ale lui Blaga, Chirieac supărat că l-a părăsit amanta “Sunt disperat. Iară m-a abandonat amanta… Sunt pielea pulii.“, din astea mai de nivel înalt. Nu unde a făcut Ridzi o scenă prea scumpă e corupţia din ţara asta.

Altă ştire super tare este pe Hotnews despre vizita secretă a lui Geoană la Moscova, la un consilier al lui Medvedev. Poate să fie chiar o vizită legitimă, în ciuda secretului, având în vedere că Geoană are o funcţie importantă în stat. Dar este o armă tocmai bună de utilizat în campania electorală curentă.

Şi atunci de ce nu se agită nimeni cu aceste ştiri? Ambele sunt deja vechi de 2 zile şi nu prea le-am văzut în alte părţi decât pe site-urile pe care au originat. N-au fost preluate în alte ziare, nu a vorbit nici un talk-show despre ele, vor trece şi vor fi uitate. Sfârâie cumva telefoanele acum de convorbiri şi favoruri cerute pentru a ţine astfel de discuţii departe de alte ziare şi televiziuni?

    4 comentarii

  1. Dupa 7 au fost discutii la realitatea tv in leg cu primul subiect. de ala cu geoana….nici nu stiam. dar stiam totusi ca geoana este in concediu. si atunci in ce calitate s-a dus in acea vizita?

      (Citează)

  2. ieri seara au fost si pe antena 1 un talkshow in legatura cu primul subiect

      (Citează)

  3. Nu au aparut inca la teveu’ stirile astea doua pentru ca nu s-au prins inca cum sa-l f#$@ pe Basescu cu subiectele astea. Dar am incredere ca o sa gaseasca ei o metoda.

      (Citează)

  4. @KillMe: s-a dus in aprilie, acum s-a aflat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus