un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Infruntarea afiselor stradale

6 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

flota_600

Am văzut prin oraş câteva panouri cu întrebări anti-Băsescu. Chestii de genul “Trăiţi bine?” (lângă Sala Palatului) sau “Unde e flota?” (pe Ştefan cel Mare), scrise cu text alb pe negru şi atât. Nu se ştie cine le-a pus, bănuiesc că au dat bani la comun cei din PSD şi PNL, doar să-i facă rău preşedintelui.

Azi am văzut un autocolant anti-PSD lipit pe cel anti-Băsescu. “Văcăroiu ştie”. Tare fază şi rapid făcută. Totuşi, mă întreb dacă e legal să strici reclama stradală afişată şi plătită de altcineva.

  6 comentarii

 1. bine captat…super ideea

    (Citează)

 2. E mai misto aia cu : Traiti bine ? Si apoi repede stickerul anti PSD – Noi nu, furam mai mult inainte de 2004

    (Citează)

 3. si uite asa , cu mizeria asta si cocinariile astea nu iti mai vine sa votezi pe nimeni. punct .

    (Citează)

 4. radule, nu strica reclama. e doar o informare corecta in legatura cu produsul :)

  PS: ce rost are morala cand vorbim de niste insi complet amorali? fiecare are tone de bube in trecut

    (Citează)

 5. In constanta e si mai rau … :)))
  Primaru a pus la campanie :
  5 ani impotriva Constantei . Voi v-ati saturat?
  Eu unu da !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus