un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Jennifer’s Body

28 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Un film atât de prost încât nici Megan Fox nu îl poate salva, indiferent cât de bine arată ea. Nu se întâmplă nimic de la început şi până la sfârşit, în afara faptului că ea e posedată de un demon ce mănâncă oameni, iar prietena ei cea mai bună descoperă asta. Nu are nici un rost, nici o scenă interesantă, iar singurul mesaj pare a fi că nici un bărbat, indiferent de situaţie, nu-i poate rezista unei femei frumoase când aceasta vrea să i-o tragă. În ciuda faptului că filmul se cheamă Jennifer’s Body, Megan Fox nu-l arată deloc. Trist până la capăt.

  2 comentarii

 1. Asta nu-i ala in care ea iesea “dezbracata” din apa si il manca pe unu? Au taiat scena aia? Ca asa ara avea un rost…

    (Citează)

 2. Ala e filmul. Iese dezbracata din apa si asa a fost fotografiata de la distanta de reporterii aflati pe platou. In film ii vezi gleznele si atat, nici macar pe aproape de ceva mai sexy.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus