un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Funny People

23 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Funny people, not funny movie. Deloc. Nu e o comedie aşa cum te-ai aştepta din trailer, fiind iarăşi doar un caz în care te simţi păcălit la sfârşitul filmului. Întreg filmul doar se vaită Adam Sandler de una sau de alta şi încearcă să se împace cu familia şi cu fosta iubită, înainte de a da ortul popii. Seth Rogen şi cei doi colegi ai săi de apartament sunt mult mai amuzanţi şi naturali şi susţin filmul, dar nu pot să-l salveze. Singurele momente bune sunt când se mai spun bancuri pe scenă, dar câteva bancuri obscene nu înseamnă că te uiţi la o comedie. Mi-a plăcut casa în care locuia Adam, melodia cântată de James Taylor și faza cu cele două tipe agățate dupa show. În rest mi s-a părut plictisitor rău şi neinteresant, iar peste toate mai durează şi 2 ore şi 30 de minute.

    6 comentarii

  1. Intradevar, e plictisitor rau de tot. Dupa 1 ora si ceva ma saturasem de toate cacaturile alea ce se vroiau a fi glume. Nu stiu de ce lumea il considera pe adam sandler a fi un tip amuzant, eu n-am vazut decat un film bun in care a jucat el, in rest pauza.

    Cat despre 2012, ca am ramas dator, a fost lacrimogen, fortat pana la maxim iar efectele alea speciale nu au reusit sa acopere lipsa de coerenta.

      (Citează)

  2. Cum frate… 2012 e atat de real!!1

      (Citează)

  3. ce film cu adam sandler ti-a placut simi? chiar sunt curios

      (Citează)

  4. Click am impresia ca il cheama. Nea` Adam nu e favoritul meu.

      (Citează)

  5. Funny people e o comedie chiar reușită, dar doar pentru cei care pot să privească dincolo de dramă și de chestiile romantice. Ignorând chestiile astea, pe toată durata filmului au fost scene incredibil de amuzante. Încercați să nu plângeți și o să vedeți că e chiar comic filmul.

      (Citează)

  6. unul din cele mai proaste filme vazute vreodata (cu fast forward).. trebuie sa ai niste asteptari ffff joase de la cinematografie ca sa iti placa mizeria asta si un creier f odihnit, eventual in stare vegetativa. 2012 e film de cannes pe langa asta

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus