un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Daca suntem ecologisti, de ce ne uscam pe maini cu hartie?

12 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Eram azi într-o toaletă publică dintr-o galerie comercială, unde am dat mâna cu cel mai bun prieten, am scuturat trandafirul, m-am spălat pe mâini şi am vrut să mă usuc. Aveau şi uscător cu aer cald, dar şi şerveţele de hârtie. Toată lumea apela la hârtie, pentru că absoarbe imediat apa şi te usuci mult mai rapid decât să aştepţi ca uscătorul să-şi facă zgomotul de avion la decolare şi să dea aer cald afară.

Bine bine… dar parcă era la modă economia de hârtie. Eu încă mai primesc emailuri din acelea cu semnătură tâmpită ataşată la capăt “eşti sigur că vrei să printezi acest email?”, de parcă m-aş repezi să printez orice chestie care intră în căsuţa poştală. Companiile se laudă cu mediul şi responsabilitatea socială şi ecologia. Şi atunci de ce se mai utilizează hârtie pentru a te usca pe mâini? Nu e rău nici uscătorul cu aer cald şi nici nu tai 5 păduri pe minut pentru a-l alimenta.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus