un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ba loveste, ba crestineaza

26 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

38 comentarii

Mai amuzantă decât faza în care Băsescu loveşte un copil (YouTube, gest urât pentru un politician, nici nu contează că acel copil râde apoi, că doar nu fusese lovit de Tyson ca să cadă leșinat la pământ) este una mai veche din campania electorală, de la dezbaterea în trei de la TVR. Întrebaţi care e cea mai mare realizare personală, s-a răspuns aşa:

  1. Antonescu a zis că nu a părăsit pe nimeni la viaţa sa, aluzie la o acuză mai veche a președintelui.
  2. Geoană a zis una bizară rău, anume că cea mai mare realizare a sa este faptul că nu şi-a dat soacra afară din casă. E din aia… nici n-ai ce zice, e mult prea ciudată declaraţia.
  3. Băsescu a fost cel mai tare. Cea mai mare realizare a sa a fost că a creştinat un copil musulman. Cum adică? Asta e lucrul de care te mândreşti cel mai mult, că ai reuşit să smulgi un om din credinţa infidelilor şi să-l aduci la calea cea dreaptă a lui Dumnezeu cel ortodox? Nu e ceva cu care să te lauzi în faţa publicului, nu e treaba ta să emiţi judecaţi despre care religie e mai bună.

Concluzia am citit-o azi pe Hotnews: Uniunea Democrată Tătară recomandă musulmanilor să-l voteze pe Geoană, după ce afirmaţiile lui Băsescu au fost foarte deranjante pentru această minoritate. Pe bune acum, chiar nu găsea Băsescu ceva mai bun de zis? Chiar nu-i pregătiseră consilierii un răspuns de nota 10 la această întrebare?

Şi nu ştiu de voi, dar eu m-am săturat ca în fiecare zi preşedintele în funcţie să-i atace prin afirmaţii nebazate pe nimic pe “mogulii” Patriciu, Vântu şi Voiculescu. Să le spunem direct PVV. Cum poţi să spui că tu, Traian Băsescu, vei apăra ţara de acest moguli pe care Geoană doar i-ar lăsa să fure, când ei, PVV, sunt cei mai bogaţi oameni din România după 5 ani sub conducerea ta? Dacă ar fi fost la închisoare, cu averea confiscată şi judecaţi pentru mită sau furt, era ceva. Dar când sunt primii miliardari ai ţării, cum anume vrei să aperi ţara şi de ce nu ai făcut-o şi în aceşti 5 ani?

    38 comentarii

  1. este o facatura, intrati pe http://calinescu1.wordpress.com ca acolo este descrisa dovada facaturii

      (Citează)

  2. pai crestinarea nu e facatura, dar filmul da! va aparea dovada cu siguranta, dar scuzele din partea celor disperati care arunca astfel de pastile, mai mult ca sigur, nu!

      (Citează)

  3. si crestinatatea e o mare facatura, numai ca de alta factura :)

      (Citează)

  4. parca are ceva nenatural lovitura aia

      (Citează)

  5. Esti penibil cu acuzele astea la adresa lui Traian Basescu. Pe bune. Pe langa asta esti un mare prost pt ca ai fost in stare sa votezi cu idiotu ala de Crin Antonescu. Numai niste idioti pot face asta. Ala este om? Nu vezi ce fata are?
    Da-l in mortii lui de cocalar imputit. Pe hotii astia vrei tu sa-i votezi? Comunistii dreaq!! Esti atat de prost incat te-au convins si pe tine sa nu votezi cu Basescu? Te credeam mai destept. Las-o dreaq de treaba, nu-ti convine tie de Basescu ,faci niste posturi idoate despre el in care mananci cacat, si tu esti ala care vorbeste fara dovezi, facandu-te de cacat la randul tau.Las-o blata cu ideile astea anti Basescu pt ca nu ai dreptate. Singurul capitol la care esti varza,praf este politica. Se vede ca esti necopt si cu o gandire de copil prost pe care il manevrezi imediat.

      (Citează)

  6. revin cu un post. linku de mai sus nu este bun.acesta este : http://calinionescu1.wordpress.com/

    inca o dovata ca esti prost, si ca dai credere la tot ce vezi la televizor.

      (Citează)

  7. daca va uitati mai atent acest film este trucaj maxim si ma bucur k deja a aparut explicatia lui nu va lasati mituiti de mafiotii din PSD P-patriciu S-sorin ovidiu vantu D-dragnea liviu

      (Citează)

  8. Radule, te citesc pentru ideile foarte diverse; de asemenea, pentru articolele despre tehnologie și produse IT+conexe. Dar… Încerc (fără a reuși prea bine) să dau SKIP postărilor „biased”, ce țin de afectiv; reprezintă doar diversiuni neamuzante, la fel cum în GSP ar fi stupid să publice careva un articol despre repararea radiourilor cu galenă.
    Tot respectul pentru faptul că publici și comentariile celor certați cu decența, dar asta nu te scutește de ideea pe care voiam să o scriu: dacă ții morțiș să scrii despre lucruri pe care nu le știi prea bine, atunci fă cum ai făcut (de exemplu) la routere: prezintă oamenilor toate aspectele, apoi pune-i pe ei să răspundă la o întrebare în loc de concluzie. Încearcă să nu mai dai „verdicte”, sunt jignitoare pentru mulți din cititorii tăi.

    Cu stimă,
    Barbu Mateescu
    P.S.: if anything, ce-ai scris acum m-a făcut și mai tare să țin la votul din 6 decembrie. Da, votez cu Băsescu; are nevoie de susținerea tuturor, prea e atacat din toate părțile. Mulți din „judecători” sunt strâmbi și nici nu știu ce fac; vreau să cred că și tu ești dintre cei cărora le-a fost mai comod să meargă cu valul.

      (Citează)

  9. “Ba i se insceneaza”- asta lipseste din titlul tau!

      (Citează)

  10. Abia astept replica lui Radu!!! Sunt curios cum o sa comenteze soldiul argument “Nu vezi ce fata are?
    Da-l in mortii lui de cocalar imputit.” :))

      (Citează)

  11. Da ca basescu oricum are trasaturi de Banderas , mancara-l tata pe el de chiospaliu :)) . FIcare voteaza cum crede si considera , nu ii inteleg pe cei care sunt fanatici mai ceva ca un suporter al unei echipe din america de sud .
    Ala penibil de mai sus e prea prost sa-l bata lumina soarelui … face umbra degeaba pe pamantul asta :)

      (Citează)

  12. Sunt doua lucruri total diferite..mie mi se pare un gest exemplar…pt ca sunt sigura ca nu a facut-o doar asa dar acum ce sa faci in ziua de astazi credinta nu mai exista pentru multi..mai ales atunci cand esti obisnuit sa minti,…furi…nu e asa dl Geoana?…vi-a luat mult timp pana sa va ganditi la asta?…defat scuzele mele..pana s-au gandit consilieri dl americani..aceiasi care consileaza statul american sa omoare omenirea???oare…cine va plateste dnumeavoastra facturiile?…aveati nevoie de audineta o aveti numai vedeti sa nu se intoarca impotriva dumneavoastra…radeati dvs primul….va rugam poftiti la portia de amuzament….

      (Citează)

  13. O chestie e sigura, dintre toti sustinatorii lui Basescu care au postat aici, inafara de Barbu toti sunt analfabeti.

      (Citează)

  14. O dati in SF-uri cu statul american care omoara oameni… n-are legatura cu tara noastra. Raman la ideea ca toti fura (parca Basescu n-ar avea in spate moguli gen Videanu, Cocos, Popoviciu). Analizeaza obiectiv prerogativele presedintelui si vei vedea ca toate promisiunile de curatare a tarii de hoti si moguli sunt “in aer”, nu are cum sa le puna in practica si 5 ani la rand nici nu le-a pus. E Nastase la inchisoare? E Voiculescu? E Vantu? Atunci unde e marele erou Basescu?

    Va rog sa retineti un lucru: NU ma intereseaza daca lui Patriciu, Vantu, Voiculescu le va merge mai prost. Eu vreau sa-mi mearga mie mai bine. Vreau ca viitorul presedinte sa ma ajute pe mine cu ceva, nu sa isi rezolve propriile vendete cu mogulii. Macar eu sunt convins ca toti sunt hoti si toti vor fura si ii vor ajuta sa fure pe cei din spatele lor (la straini macar sa face legal asta, prin lobby). Dar astia care il aparati pe Basescu pana in panzele albe… cu ce v-a ajutat? V-ati imbogatit datorita reformele sale? E viata mai buna? Sunt mai putini hoti pe strada, mai putine gropi, autostrazi mai multe, orase mai curate? Il laudati de pomana. Macar de-ati avea curajul sa admiteti “da’ ba, toti fura, dar eu il prefer pe Basescu”.

    Antonescu are fata de cocalar? Cui ii pasa? Nu dorm cu el in pat. Pe Ciorbea de ce l-ati votat atunci?

    @andra si cei cu inscenarea: ieri seara la ora la care m-am culcat, situatia era asa: Basescu declarase ca probabil copilul o merita, Patriciu a fost martor, Roberta Anastase a fost martor si a declarat ca parca e filmul mai tragic decat a fost in realitate situatia (sau ceva asa). Ah, acum e trucat! Astept sa vad dovada, chiar Basescu a zis ca va arata analiza. In afara cazul in care va fi o dovada extrem de clara a trucajului, imi rezerv dreptul de a da mai multe crezare declaratiilor imediate. In fond, sunt unii care sustin si ca imaginile de pe Luna sunt trucata, asa ca nu ma indoiesc ca o mare parte va crede ca si acestea sunt, chiar si fara dovezi clare. Daca era insa o facatura, prima reactie a lui Basescu, la Realitatea TV, ar fi fost sa urle “e un trucaj, n-am lovit niciodata un copil acolo”.

    @vasile: P-patriciu e in PNL, nu in PSD. Nu se potriveste.

    @Barbu: scriu despre tot ce ma inconjoara si in acest moment alegerile sunt calare pe noi.

    Culmea e ca gestul de a lovi un copil mi se pare urat pentru ca vine de la un politician care vrea voturi. In rest ma doare undeva. Basescu nu l-a facut KO si poate respectivul chiar a injurat. Sa-l apare ta-su daca l-a durut. Dar ca politician e aiurea sa lovesti pe cineva. Michael Jackson a fost linsat mediatic pentru ca si-a scos copilul pe balcon, Britney Spears pentru ca fuma in fata lor. Basescu trebuie felicitat, ca ne apara de moguli.

    Apropo de trucaje, demontarea falsului trebuie facuta astfel: apare caseta originala in care vedem de fapt ca TB se uita la ceas, nu lovea pe nimeni. M-as mira sa o vad. Altfel, trebuie luat clipul original trucat. Pe un clip de rezolutie proasta si cu watermark de Gardianul peste imagine, cu compresie puternica, nu se fac analize de trucaje. Decat daca esti fanatic Basescu si nu accepti argumente gen compresii, MPEG-4 si din astea.

      (Citează)

  15. Doamneeeee….au navalit postacii si pe blogul tau estele :)))
    Nu vrea Basescu sa faca boxing si cu mine?

      (Citează)

  16. Cum să faci trafic, lecţia 1. Scrii despre politică. :)) Graficul pentru comentarii înregistrează un spike astăzi. Mă abţin de la subiect că sigur mă trezesc că imi urează cineva de bine. Şi nu simt nevoia.

      (Citează)

  17. Dragi postaci de partid, chiar nu va e putina jena la bibilica? m-am saturat de toti postatcii lui basescu, antonescu, geoana sau becali. Va urez si plesniti de rusine pt. cat spam faceti.

      (Citează)

  18. E clar un trucaj,nu va lasati manipulati.DE ce cel care a avut caseta nu a dat-o cand a avut loc alegerile dintre Nastase si BASESCU?PENTRU CA NU A EXISTAT NICIODATA.

      (Citează)

  19. te-au napadit postacii :) si probabil printre ei si cativa fraieri bine intentionati care voteaza cu basescu. desi, intr-un fel, cu oricine ai vota, tot fraier iesi

      (Citează)

  20. Daca Basescu pierde, o mare parte din administratie, prefecturi, consilii judetene, regii autonome, agentii, companii de stat, abonati la contracte cu statul, edituri, importatori de medicamente, etc, o sa ramana fara cascaval. Si acum e criza, e greu, ii inteleg pe postaci.
    Acum se vede diferenta dintre consilierii americani ai lui Geoana si Felix Tataru. Basescu are o echipa de consilieri de toata jena, si postaci penibili.
    Asta e, pentru un timp cascavalul se muta in alte buzunare. Portocalii au ramas cu gaurile din swaitzer iar peste 5 ani probabil ca nu o sa mai fie nimic de furat in tara.
    Radu, te urmaresc de cand erai admin pe Linkmania. Nu sunt jucator de CS, Call of Duty era pasiunea mea si comentez acum pentru prima oara, pentru ca ma enerveaza comentariile stupide de mai sus. Ce cauta astia aici?
    N 900 review? Pe cand?

      (Citează)

  21. @simi: M-am uitat acum pe statistici. Pana la ora 18 am deja numarul de vizitatori pe care i-as avea pana in ora 24. Nu e foarte mare sporul, si in plus primesc vizite de pe un thread din forumul Softpedia (legat de discutia cu GPL pe auto) si de la Zoso.ro (link general, fara legatura cu acest post). In plus, te rog sa ma crezi ca nu ma intereseaza sa am genul de vizitatori precum s-au maninfestat mai sus unii.

    @whizz: daca imi ofera cineva unul, ii fac un review. Altfel nu prea are cum sa-mi treaca acel model prin mana. Astept un Nokia N97 Mini, dar asta ramane intre noi :P

    @nea_caisa: misto filmul la rezolutie mai buna. Dar intrucat unii cred ca si aterizarea pe Luna e trucaj, despre acesta vor sustine ca e trucaj chiar si daca declara Basescu ca l-a lovit pe copil.

    Imi place ca unii parca ar fi descoperit roata atunci cand afirma ca e manevra politica. Da, normal ca e manevra politica. Da, normal ca a fost tinut acest film timp de 5 ani pentru a fi prezentat exact acum. De fapt sunt sigur de un lucru: Patriciu si Vantu s-au intalnit zilele trecute special pentru a discuta asta. Vantu l-a atras pe Basescu la un interviu in televiziune, Patriciu cu o zi inainte isi aminteste ca din treaca de acest film, filmul apare instant, chiar cu o ora inainte sa intre Basescu in direct. E un lucru normal in politica. Chiar mai crede cineva ca o campanie se face ca intre gentlemani? N-ati vazut Wag the Dog? Important e ce se gaseste pe caseta.

    Imagini mai clare pe un site ce-l sustine pe Geoana?!? TRUCAJ !!!

      (Citează)

  22. Pentru Penibil. Dragul meu, sunt serios ingrijorat de sanatatea ta. Ai observat cumva ca, daca scuturi tare capul, auzi un zornait puternic? Iti recomand sa vezi un medic. Poate fi si doar o poza de-a lui…

      (Citează)

  23. eu sunt singurul care prin publicarea acestui clip intelege ca geoana si oamenii lui nu sunt in stare sa ISI faca o campanie? de o luna nu am vazut decat acele promisiuni expirate de pe vremea lui iliescu si atacuri la adresa lui basescu. geoana va creste salariile, va da pensii, va face locuri de munca, va scoate tara din criza. ar putea sa precizeze si cum? probabil o sa imi iau injuraturi la greu, cum ca as fi pd-l-ist si “postac” pt basescu… poate nu credeti dar sunt membru psd, insa acest lucru nu ma impiedica sa gandesc.

      (Citează)

  24. Trist este ca de 20 de ani(nu chiar 20 ca in 90 nu era mare lucru de ales) alegem raul cel mai mic…

      (Citează)

  25. Dincolo de aspectele politice, neinteresante (si cum zicea cineva mai sus, mai bine scriai de altceva, ca te pricepi mai bine..) intrebarea mea este: de ce crezi ca pentru un ortodox (intr-o tara ortodoxa totusi.), intr-o religie a Dumnezeului celui Viu, singura mantuitoare (“Eu sunt Calea, Adevarul si Viata”.. parca asa era, nu?) nu e o realizare? Lasa-l pe Base, nu-i nevoie sa-l placi.. dar sa vii sa sustii ca afirmatia asta cu crestinarea nu-i de lauda ma revolta. Combate-l altfel. Da ce, ne tragem toti din maimute, sau cum? Si paganii astia, care sute de ani au napadit peste noi se simt jigniti.. ca ce? Si da frate, religia noastra e mai buna! Ca de-aia credem asa.. (chestia aia cu viata vesnica, etc) altfel poti sa fii si musulman, poti sa fii si ateu, poti fi orice.. Din pacate, asta a facut comunismul asta.. ne-a invatat sa fim atei..

      (Citează)

  26. @alex: asa e intotdeauna politica.

    Altceva e interesant de observat: in Romania nu se accepta sa gresesti si orice critica e un afront personal de neiertat. Eu in locul lui Basescu ziceam clar “da, i-am ars una peste bot. M-a injurat de mama, a zis ca vrea sa i-o traga lui EBA… nu tolerez la adresa familiei mele asa ceva de la un mucos. Mi-am aparat onoarea si familia, i-am ars o palma, n-am dat tare, dar cat sa taca din gura. Care om nu a vrut macar odata sa arda una copiilor obraznici din ziua de azi? Dar hai sa ne intoarcem la chestiile care tin cu adevarat de campania prezidentiala, la economie, securitate, diplomatie, criza… din astea”. Si cred ca iesea chiar mai bine din toata situatia.

    In schimb, o da in scuze penibile. E fals, e trucaj. Culmea, chiar dupa ce Roberta Anastase (apropo, la conducerea Camerei Deputatilor a fost intai Nastase si apoi Anastase?) apucase sa spuna ca e real. Si vor confirma asta si toate expertizele facute, chit ca le crede lumea sau nu. Ideea de a recunoaste greseala e insa ceva SF.

    @John Doe: presedintele nu are cum, ca nu e genul acela de republica. Teoretic solutia Johannis si un guvern de specialisti care stiu ce trebuie facut e solutia buna acum. Avantajul lui Geoana e ca el asta promite. Basescu a avut un guvern Boc incompetent, iar guvernul Croitoru era practic la fel. Cam aici se trage linia. Plus faptul ca un guvern Johannis ar avea si sustinerea Parlamentului, pe cand cel Boc a pierdut-o.

    Intre noi fie vorba, Johannis nu mi se pare cine stie ce, dar nu pot sa-l judec inainte sa-l si vad in actiune. Pe Boc si gruparea lui deja i-am vazut. Iar relatia cu Parlamentul si lipsa de scandal la acel nivel sunt foarte importante pentru reformarea tarii. Asta votezi de fapt, nu doar un nume pe usa biroului prezidential, fara influenta in ce se intampla in rest.

      (Citează)

  27. Ia să vedem: nici pe Zoso nu l-am văzut în acțiune; asta înseamnă că o fi mai bun de preșendinte sau premier?
    Henț? Hands? Peste bot, poate…

    Pentru cei care sunt deranjați de felul în care Radu (nu) știe să scrie imparțial: nu-i o soluție să-l ajutăm noi. Prin asta doar câștigă niscaiva audiență; rupe-l acolo unde-l doare mai tare: arde-i una scurtă la „unsubscribe” în RSS reader, ignoră aberațiile, și mai ales mergi la vot pe 6 decembrie. Știi ce ai de făcut; știu și eu, așa că dați-mi voie să dau log-off de pe blogul ăsta, să-l scot din listă și… Evident: hai Băse!

      (Citează)

  28. fugi barbu, nu o sa te regrete nimeni. as vrea sa va vad pe toti astia care urlati hai base peste tot (fara sa fiti capabili sa numiti 1(una) realizare) ce o sa ziceti dupa inca 5 ani de scandal si populism rahitic…. in cazul in care iese.
    (nu sustin ideea ca Geoana ar fi mai bun…dar Basescu presedinte……mi se face greata)

      (Citează)

  29. Încrederea oarbă într-un lider, fie că-l cheamă Băsescu, Ghandi, Obama sau Ataturk duce întotdeauna la abuzuri. Zilele astea, cel puțin pentru mine, se separă grâul de neghină. Văd cine încă mai are o urmă de coloană vetebrală și cine nu. Bloggeri, reporteri, politicieni, oameni de rând. Așa cum mi-am pierdut instantaneu respectul pentru Traian Băsescu în 2000 când i-a strigat lui Stolojan “Muie, ți-am zis …”, în direct la PROTV, tot așa pentru mine zilele astea încetează să mai existe unii oameni. În special cei care spun că copilul ar fi meritat-o.

      (Citează)

  30. filmul e real…nu e nici o urma de indoiala…iar problema mea nu e ca Base a lovit un copil ( putea lovi 10, 100, oricati )…ci faptul ca el si cu PDL-ul lui ne mint si incearca sa ne prosteasca…incearca sa ne convinga ca laptele e negru…jalnic.

    Ce dovada mai evidenta decat un film aveti nevoie ca sa credeti un lucru? Doamneeee…ce judecata pot avea unii…

      (Citează)

  31. @fan barca inteleg sa sustii ceva cand ai si dovezi irefutabile, dar cand pe toate posturile vin experti in domeniul editarii video si demonstreaza ca ESTE trucat, oricat de vehement ar fi cineva, si-ar regandi pozitia. Stii vorba aia… cand 2 iti spun ca esti beat, te duci si te culci.

    Dar nu-i nimic, tu poti sa-l votezi pe Geoana! Sub conducerea lui sunt sigur ca in Romania se va trai nu bine, ci exceptional de bine.

      (Citează)

  32. Exact ce spuneam mai devreme…laptele e negru…

    Ce anume sa fie trucat? Femeia care se uita dupa copil, dupa ce e lovit? Barbatul cu geaca groasa din plan mai indepartat care se uita dupa copil dupa ce e lovit? Barbatul cu sapca intoarsa care se uita cand la Basescu, cand la copil dupa ce acesta e lovit? Copilul care isi intoarce capul intr-o parte, se da un pic inapoi si isi ridica mana sa se apere?

    PS: Nu l-as vota pe Geoana pentru nimic in lume…iar incepand de joi seara am luat decizia sa nu mai votez niciodata…votul meu nu valoreaza cat votul celor care sustin ca filmul e trucat…

      (Citează)

  33. “Dacă am fi avut pe ecrane o imagine în care personajul Traian Băsescu îl lua de guler pe copil şi îi dădea un cap în gură, tot ar fi existat susţinători ai lui Traian Băsescu, care ar fi spus că este un trucaj.”

      (Citează)

  34. Fan barca, nu trebuie sa gandesti asa, trebuie mers la vot sa aratam ca, cu tot cu turismul electoral nu reusesc sa suplimenteze voturile celor care nu il mai vor. Nu il simpatizez pe Geoana, Antonescu sau Oprescu dar pur si simplu nu il mai vreau pe Basescu.
    Iar referitor la Johannis ce pot sa zic, nu stiu cum se va descurca ca prim ministru sincer nu il vad sa faca mare lucru din aceasta functie dar cand am fost in Sibiu mi-a parut rau ca Iasul nu are asa un primar.

      (Citează)

  35. Inteleg ca toti cei ce sustin pana in panzele albe ca filmul e un trucaj sustin si ca Roberta Anastase e o mincinoasa, desi e mana dreapta a lui Basescu in PD-L si sefa Camerei Deputatilor. Ca Dinu Patriciu e mincinos, Lavinia Sandru, Tariceanu. Ca Sergiu Nicolaescu e un mincinos, copilul, familia lui, toti de acolo. Cum e vorba aia cu “daca doi iti spun ca esti beat…”? Culmea, desi acum ar putea fi momentul lor, daca ar veni sa recunoasca faptul ca au fost platiti de PSD pentru a minti si a truca filmul. O singura persoana care ar veni sa recunoasca acest lucru, sau cu dovezi solide despre trucaj, ar pleca bogata si cu recunostinta presedintelui Basescu si a intregii tari. Si totusi nu apare nimeni…

    @Arthur: sa stii ca si eu pot fi numit expert in editare video, am chiar si o diploma de studii in domeniul asta. Mi-am facut lucrarea de diploma in domeniul protejarii imaginilor foto si video. O sa cred ca e trucaj atunci cand un expert demonstreaza asta pe filmul original, necomprimat prin metode de detectie si estimare a miscarilor si necomprimat pentru afisarea pe internet. Un pix batand in geamul unui monitor pe care ruleaza un film de rezolutie proasta cu marcaj Gardianul peste el, vorbind de chelia lui Basescu… nu-mi da mare incredere.

    Am vazut ceva interesant aici
    http://stirileprotv.ro/video/imaginile-cu-traian-basescu-au-fost-serios-si-deliberat-alterate-video/60391396
    dar pe Antena 1 am vazut si cand ii numarau fotogramele pe un film de calitate mai buna.

      (Citează)

  36. Mda…era si un reportaj cu Cosmin Prelipceanu si un individ, in fata unui PC cu monitor de 24 inchi, care analizau filmul original, frame cu frame…aratau fiecare lumina de unde vine…fiecare cuta de pe geaca si de pe pullover…chiar si lumininile de unde veneau…
    dar astia ne mint in fata…

      (Citează)

  37. Din păcate la noi nimeni nu mai analizează mesajul şi merg după afirmaţiile făcute. Logica nu este la mare preţ ci emoţia dată de un clip sau o tâmpenie bine ticluită.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus