un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Scena din filmul 2012

3 Oct 2009  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Cred că voi râde cu lacrimi la acest film. Ştiu că ar trebui să fie o dramă sau un “film de catastrofă”, dar eu îl văd ca pe o comedie. Probabil aşa s-a ajuns la lumea acoperită de apă din Waterworld-ul lui Kevin Costner. 2012 apare pe 13 noiembrie, un trailer oficial cu mai multe scene de distrugere a planetei e aici.

    9 comentarii

  1. Pfff… oare de ce au mai angajat actori ? La cate trucaje “computer made” sunt ai senzatia ca te uiti la un joc pe calculator.

    Lasam deoparte faptul ca John Cusack fuge si conduce masina in momentul unui cutremur foarte puternic ( care distruge case in cateva secunde ) cand de fapt nici n-ar putea sa stea in picioare.

      (Citează)

  2. mda, jenant!

      (Citează)

  3. Mie imi place cum avionul nu se poate inalta decat dupa ce zboara o gramada la nivelul strazii si trece inclusiv printre doi zgarie-nori, care din motive necunoscute (cred ca si astia au probleme cu PUZ-uri si consilierii locali) erau inaltate in continuarea pistei.

      (Citează)

  4. ok, inca un film de evitat…

      (Citează)

  5. Abea astept sa apara , efectele speciale sunt de nota 10.

      (Citează)

  6. Ok. Credeam că se poate şi mai rău. M-am înşelat. Asta este o PROSTIE SUPRAETAJATĂ !!!

      (Citează)

  7. Mai oameni buni,va credeti critici extraordinari.Dupa parerea mea,doar gura este de voi.
    Atunci cand veti realiza voi un film cel putin la fel de bun ca asta,atunci sa mai vorbiti.Oamenii aia au muncit din greu la acest film,pentru a ne satisface pe noi,nu pentru unii care spun “Asta este o PROSTIE SUPRAETAJATĂ”.
    Data viitoare,nu mai criticati atat,fiindca habar nu aveti cat de greu este sa faci un asemenea film.

      (Citează)

  8. Pai gogule, aici e problema… aia au muncit, dar nu ne-au satisfacut ( pe noi, astia care am criticat ).
    Daca tie ti-a placut… felicitari..

      (Citează)

  9. Fib3: Mi se pare o prostie atat de naspa pentru ca incearca sa realizeze ceva despre care omul nu stie cum va fi. Iar daca se uita la film ramane cu o imagine distorsionata despre viitor. Sper sa intelegi despre ce vorbesc aici :D

    Peace!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus