un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Romania e pe calea cea buna

1 Oct 2009  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

“Unul din trei salariaţi bugetari este şofer, casier sau secretară”, zice o ştire Mediafax. Nasol. Multă redundanţă şi bloatware la nivel de bugetari. Problema cea mai importantă pe care o văd eu nu este că vor fi concediaţi 150.000 de bugetari sau poate 400.000. Mai important este ce se va întâmpla cu ei după aceea. Unde să se angajeze atâţia şoferi, casieri şi secretare? Cine din sectorul privat are nevoie de oameni care lucrează încet, sunt obişnuiţi cu program scurt şi pauze dese, cu frecat menta, frecat dosare și vorbit urât cu cetăţenii?

Lista noului guvern este disponibilă pe Realitatea. Sunt o grămadă de noutăţi amuzante acum, dar tragice pentru ţară, când priveşti realist situaţia:

  • Videanu va fi şi ministrul Sănătăţii. Pentru că a făcut o treabă excepţională ca primar, apoi a continuat cariera de succes ca ministru al Economiei. Mă simt mai bine ştiind că la sănătatea mea veghează Videanu. Mi-e frică să zic că mă simt mai rău, că ar însemna să mă dau pe mâna lui.
  • Elena Udrea, după scandalul şi ancheta comisiei, avansează şi ea şi preia şi Ministerul Mediului. Sunt şi pe acolo nişte licitaţii foarte mari de aranjat.
  • Emil Boc va fi şi ministrul Educaţiei. Nu putea să pună pe altcineva în acest rol, având în vedere că el a fost figura centrală care a anunţat profesorii ca ţeapă!, nu le va mări salariile aşa cum le-a promis înainte de alegeri? Exact la Educaţie a vrut să asigure interimatul?

    6 comentarii

  1. E trist ce se intampla in tara asta aveam dubii referitor de a emigra in alta tara insa sincer deja incep sa caut .

      (Citează)

  2. videanu… trist… daca as avea doar cateva gloante pe teava ak-ului…

      (Citează)

  3. ahaaaaaaaahaaaaaaaaaaa=)) videanu ministrul educatiei?omggg….. foarte tareeeeee (triiiiist)… eram sigur ca o sa schimbe iar ministerul invatamantului conducerea, dar parca nu asa repede.

      (Citează)

  4. @laur: videanu e ministrul sanatatii. Ma rog, ala dinainte era ministrul sanatatii si patron la Ferrari Romania, deci…

      (Citează)

  5. a boc ma scuzati imi retrag cele afirmate.. dar ma mentin pe ideea ca pentru ei ministerul educatiei este o caterinca accesibila zilnic =))

      (Citează)

  6. exista si oameni care lucreaza la stat si muncesc mult in posturi complexe pe bani mizerabili… din pacate la binele lor nimeni nu se gindeste.. putini, dar exista

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus