un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografii de la chinezi

2 Oct 2009  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

The Big Picture are un set excepţional de fotografii de la parada aniversării a 60 de ani de regim comunist în China. Cine a avut norocul să viziteze Beijingul exact atunci a avut parte de un spectacol cum rar ai ocazia. N-ar fi mişto un site care să-ţi spună dinainte ce şi unde şi mai ales când să vizitezi în lumea largă? Ceva gen Metropotam dar pentru întreaga planetă?

    5 comentarii

  1. faza e ca nu aveai voie sa asisti la parada :))
    locuitorii beijing-ului chiar au fost sfatuiti sa nu iasa din casa pentru a evita aglomeratia, iar parada e doar pentru oficialitati (+ invitati) sa o vada pe viu, restu la tv …

    sau dac aparticipai la ea :)

      (Citează)

  2. Poate nu in piata centrala, dar sunt sigur ca puteai vedea de undeva tot ce s-a intamplat acolo.

      (Citează)

  3. Ce-o fi frumos in parada asta? Omul fara identitate, omul masina care face ce i se spune, oamenii care sunt facuti sa para identici desi sunt diferiti, omul care se inchina la alti oameni?
    Radule, fara suparare, daca ai placeri din astea poate trebuia sa faci niste defilari pe fostul 23 August…

      (Citează)

  4. eu am avut “norocul” sa fiu in beijing cand se faceau repetitile si am petrecut mult timp in trafic/blocat pe strazi,etc. practic, cateva weekend-uri inainte de eveniment, tot centrul, zona din jurul pietii Tieanmen si Orasului Interzis era blocata, nimeni nu intra sau iesea daca nu locuia in zona.

    in fine, sunt in continuare fascinat de china, dar cu totul altfel ca pana acum, dupa o luna petrecuta acolo. doar daca stai sa te gandesti ce este in spatele acestei parade “grandioase” nu iti mai vine sa fii asa “fascinat”.

      (Citează)

  5. E vorba de identitatea tarii, nu a fiecarui om din parada. Am apreciat tocmai faptul ca au fost alesi toti de aceeasi inaltime, de aproximativ aceleasi trasaturi, ca mergeau perfect in acelasi ritm, plus toate echipamentele militare. Parca la noi la parada de 1 decembrie unde e identitatea omului? Dar nu inseamna ca nu e marfa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus