un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stiri amuzante de la ProTV

1 Oct 2009  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

1. Un avion mic s-a prăbuşit într-un lac din Bistriţa pentru că cei doi piloţi n-au verificat înainte să decoleze dacă are suficient combustibil. via ProTV. Vă întreb, voi aţi decola cu un avion fără să vă uitaţi câtă benzină e în rezervor? Nu pot să concep această idee. Ştirea devine şi mai amuzantă: “Conştienţi că s-au prăbuşit pentru că nu au verificat dacă au suficient combustibil, cei doi bărbaţi din cabină au rupt-o la fugă.” Avionul s-a prăbuşit într-un lac. Iar cei doi au luat-o la fugă. Poate unul dintre ei a mers pe apă, iar celălalt a despărțit-o în două. Faptul că mai mulţi martori i-au văzut ieşind înotând din lac, plini de noroi, mă face să cred că nu erau Moise şi Iisus, ci doar doi idioţi. Cum să te prăbuşeşti cu un avion şi să fugi? Ce, când ai plecat cu el nu ştia nimeni de la aeroport cine eşti? Ce poţi spune, că ţi l-a furat apoi cineva, în aer, şi hoţul s-a prăbuşit cu avionul, să plătească hoţul paguba?

2. Că veni vorba de avioane, un avion care zbura Ungaria-Cipru a aterizat de urgenţă după ce doi soţi s-au bătut cu pumnii şi picioarele în timpul zborului. (ProTV)

3. Că veni vorba de soţi care se ceartă, o femeie a furat peştişorii aurii din acvariul fostului soţ, i-a prăjit şi i-a mâncat. Asta da răzbunare! Nu se precizează dacă a avut și garnitură de mămăligă și usturoi. (ProTV)

4. Pe ProTV se anunță că reprezentanta “Miss World România a fost marţi seara lovită de un scuter pe trecerea de pietoni, la numai doi paşi de casă“. Pe Antena 3 tânăra “traversa strada printr-un loc nemarcat şi fără să se asigure“. Pe Realitatea la fel. Dacă avea şi OTV site, probabil s-ar fi scris că a fost accidentată de un TIR în timp ce traversa Autostrada Soarelui mergând în mâini. ProTV concluzionează cu o galerie de imagini intitulată “Noi imagini cu Miss World România 2009! Ţi se mai pare urâtă?”. Pentru că accidentele înfrumuseţează.

    2 comentarii

  1. barfe ca deh, asta se vinde… cum dracu sa nu mearga cand un nene tipa la radio ca ziarul “click” este lider la vanzari pe romania?

      (Citează)

  2. Aia doi cu avionul erau mai degraba Beavis si Butthead. :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus