un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HTC Hero sare direct la Android 2.0

29 Oct 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

HTC HeroAm un HTC Hero de vreo două luni (voi începe să scriu despre ce software folosesc şi alte detalii) şi ştiu că şi mulţi dintre voi v-aţi cumpărat. Cred că se vinde bine în România, ceea ce mă bucură. L-am cumpărat cu Android 1.5 (nume de cod Brioșă), între timp a apărut şi 1.6 (Gogoașă) care are mici îmbunătăţiri, dar HTC a anunţat astăzi că nu va face un ROM cu această versiune, ci va merge direct la Android 2.0 (Ecler), care e în curs de lansare. Din ce am citit pe Android Community, nu s-a dat o perioadă exactă pentru lansarea noului ROM, dar aşteptarea merită. Estimarea mea e undeva la sfârşitul lui decembrie, poate începutul lui ianuarie.

Sper că toată lumea ştie de ROM-ul 2.73 scos acum vreo lună pe site-ul oficial HTC, care a îmbunătăţit mult viteza telefonului.

    11 comentarii

  1. Ce nume de cod tâmpițele au pus :))
    Aștept cu nerăbdare versiunea 3.0 Savarină.

      (Citează)

  2. Deci articolul următor o să aibă titlul “HTC Hero sare direct la savarină”.

      (Citează)

  3. asta imi aduce aminte de facultate, cand mancam niste eclere bune la cantina Electronicii. I-am spus unei profesoare ca intarzii un pic pentru ca ma duc sa mananc un ecler, iar ea mi-a spus in gluma ca ma vedea mai degraba genul care prefera o savarina.

      (Citează)

  4. =))) super replica profei :))

    P.S. Dupa ce te saturi de Hero, da-mi-l mie :p

      (Citează)

  5. Radu, nu stii cumva ce semnificatie are iconita de de bluetooth cu semnul exclamarii in partea din dreapta(iconitei)? Si-a cumparat o colega un Hero de 2 zile si nu ne dam seama de semnificatia lui.

      (Citează)

  6. Nu mi-a aparut niciodata.

    La WiFi iconita plus ! inseamna ca a gasit retele wireless, dar nu s-a conectat la vreuna din ele. Poate la Bluetooth inseamna ca a descoperit aparate in zona. Sau poate ca BT e deschis, dar nu a gasit nimic in zona. Nu merge sa tragi in jos de ecranul de notificari si sa vezi ce te anunta acolo? Pe Android asa se face.

    Amenint de ceva vreme ca o sa incep sa scriu de Hero si de programe misto. Chiar o sa incep :P

      (Citează)

  7. Multumesc pentru raspuns, eu am incercat sa dau click pe el si nu s-a intamplat nimic. O sa incerc si sa trag in jos.

      (Citează)

  8. Un review la Hero pe cand? (aplicatii folosite, bug-uri) :) Am ramas foarte placut surprins de el (ma joc destul de des cu al colegei, ma tot intreaba una alta), mai ales de interfata si de sistemul de operare. Acum m-am ales cu o dilema E72 sau Hero, nu stiu ce sa aleg, fiecare are plusurile si minusurile lui.

      (Citează)

  9. Zilele urmatoare incep sa scriu de aplicatii. Review nu stiu daca fac, vad eu, poate doar zic cateva fraze despre calitatea fizica a telefonului si de cum merge Androidul, dar multe am zis deja in review-ul la Magic.

      (Citează)

  10. @zeroo: si eu am stat in dubiu intre E63 si HTC Magic. Le-am avut pe amandoua in teste si acum nici nu-mi imaginez cum de am stat in dubiu. Android ftw!!!

      (Citează)

  11. Chiar ma intrebam ce ai ales…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus