un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pasajul Universitatii e chiar marfa

19 Sep 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am mers azi pentru prima oară prin Pasajul Universităţii, aşa refăcut şi reconsolidat. E bine. Arată frumos, e foarte bine iluminat şi marcat. Atât de bine, încât la ieşirea din el avea sută la oră şi nici nu-mi dădeam seama, iar nici celelalte maşini din jurul meu nu mergeau mai încet. Am zis mereu că acolo e locul ideal pentru că Poliţia să pună un radar şi o cameră de luat vederi, ar face într-o zi amenzi cât alţii într-un an. Sper să nu mă audă, deși dacă vreodată scapă un șofer controlul și se lovește de pereți și stâlpi iese un ditamai accidentul în lanț.

Update: M-am ramolit, e vorba de Pasajul Unirii ca denumire oficială. Universității e cel pietonal de sub rondul de la Universitate.

    3 comentarii

  1. Cred ca e vorba de pasajul unirii totusi. :) Asta daca nu cumva au dat drumul la masini sa mearga pe scari rulante la universitate.

      (Citează)

  2. :))… nici macar… ii zice pasajul Bulevardul 1844 sau alt an, ceva de genul… scrie sus cand intrii in el…

      (Citează)

  3. Nu, acum scrie mare Pasajul Unirii atunci cand intri de la Budapesta. Am tot facut eu confuzie pentru ca zilele acestea am auzit si de Pasajul Unirii de la metrou si cumva am ramas cu impresia ca asta ar avea alt nume.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus