un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cartierul cu tarani

2 Sep 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Cartierul cu taraniCel mai nou cartier rezidenţial al oraşului! Hai recunoaşte că întotdeauna ai vrut să locuieşti într-o zonă de melteni. “Cartier cu Ţărani”, cel mai nou ansamblu de locuințe este special conceput pentru tine! Doar aici se ascultă manele “la blană” din fiecare apartament, iar singurul post TV băgat pe cablu este OTV-ul. În plus, în fiecare weekend te poţi bucura de tradiţionalul grătar făcut în curtea blocului sau cei cu adevărat pretenţioşi se pot delecta dând cu bormaşina în pereţi încă de la 7 dimineaţa. Achită acum avansul pentru un apartament de două camere (spaţiu suficient pentru o familie extinsă de 12 persoane) şi ca bonus vei avea 50% reducere la magazinul cu piese pentru Dacii obosite, ca să nu mergi prea mult când vrei să-ţi repari rabla mult-iubită. Pentru confortul tău, o echipă de curăţenie va veni de câte ori nu mai sunt locuri de parcare din cauza munţilor de PET-uri de bere şi de coji de seminţe.

De departe cea mai amuzantă editare făcută de cineva în Map Maker e “Cartierul cu Ţărani” din sudul oraşului. Evident că nici un moderator nu a aprobat-o şi nu va apărea în Google Maps, dar oricum, tare.

    3 comentarii

  1. :))) Asta le intrece pe toate care le-am vazut prin iasi. Sunt multi care au auzit si ei de google maps si incep sa faca zeci de editari total anapoda, cele mai enervante fiind alea care fac reclama la vreo carciuma de 2 lei.

      (Citează)

  2. Daca nici un moderator n-a aprobat-o, tu de unde stii de ea, si cum de-i “un utilizator” ?

      (Citează)

  3. Dupa cum am scris in celalalt post al meu, spre care am pus link, observai ca este vorba de modificari in Map Maker, care e un serviciu Google diferit de Maps. In Map Maker traseaza utilizatorii (“un utilizator” = posesor de cont Gmail) drumurile, intersectiile, cladirile si cartierele, fiecare isi da cu parerea daca e bine sau nu, mai sunt si niste moderatori a caror parere conteaza si mai mult, care definitiveaza editarile. Dupa inca nu se stie cate luni, va fi mutat totul in Maps.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus