un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noutati despre telefoane: HTC si Sony

21 Jul 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Am început să apară review-uri la HTC Hero:

  • MobileCrunch: Windows Mobile and Symbian should be shaking right now and Palm execs had better be planning a built-in vibrator/teleportation device combo în the next WebOS phone because anything they can do, it has been shown, HTC can do better. The Hero is well-designed, usable, and powerful.
  • Gizmodo: Ambitious, but tragically flawed.
  • Slashgear: It’s reassuring to know that not only îs the Hero a great smartphone but that it’s only likely to get better as HTC continue their tweaks.  It’s safe to say that, in the HTC Hero, Android has come of age.

XPERIA X2 de la Sony Ericsson încă nu s-a lansat, dar deja se ştiu detalii despre X3: acesta va fi pe Android, camera de 8 MP cu detecţie de fețe şi filmare VGA, ecran 800×480 (adică 2:1) de 4 inci (adică ditamai paleta de pingpong) plus toate restul de top. Nu are tastatură reală, în stilul X1. Sună însă foarte bine, deşi probabil va costa enorm. Tot pe Gizmodo.

Aşa arată un Touch HD în interior, demontat de rușii de la PDAcenter. Pornografie cu telefoane!

Unii susţin că HTC Leo, nume de cod Firestone, care este urmaşul lui Touch HD, va avea chipset Snapdragon rulând la 1 GHz şi ecran capactiv de 4,3 inci. Oh really? Vine şi cu rucsac în loc de husă, ca să-l poţi căra? Va trebui să-i plăteşti propriul loc de parcare? Încape în lift? 4,3 inci… aia lipsea pe un telefon. Detalii pe WMpoweruser.

    7 comentarii

  1. 4.3 inchi are Playstation Portable.

      (Citează)

  2. Imi aduc aminte de perioada aia dinainte de ecranele color, cand toti se bateau sa scoata telefoane cat mai mici, iar daca bateria nu tinea peste 5 zile era o problema grava.

      (Citează)

  3. pai de fapt o sa fie un tablet si probabil vei folosi casca bluetooth pentru functia de telefon … it’s very star-trek like ! viata bate filmul :)

      (Citează)

  4. Pai sper, ca altfel mi-ar fi rusine sa merg pe strada cu o lopata din aia la ureche.

      (Citează)

  5. uite-l si pe leo: http://cti97.info/post/187956293/htc-leo-spotted-in-the-wild-sports-gargantuan-800

    PS: mi-am luat casca blushtuth, ca deja mi se facea rusine cand mergeam cu hd-ul pe strada …

      (Citează)

  6. Am si eu casca, dar n-am folosit-o niciodata cu HD-ul. Era cam enervant ca trebuia sa bifez mereu Make Device Visible. Acum am un Hero :P

    Leo cica inca nu se stie ce dimensiune are. Unii zic ca ar avea 4.3 inci. Si ce nume e Pro.Three?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus