un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Race to Witch Mountain

19 Jul 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Având în vedere că filmul este făcut de compania Walt Disney Pictures, e clar că Race to Witch Mountain se adresează în principal copiilor și prin urmare nu e foarte violent, nu are limbaj urât sau scene de sex. Un OZN se prăbuşeşte lângă Las Vegas, iar cei doi extratereştrii din el îşi schimba înfăţişarea pentru a arăta ca doi tineri de vreo 14-15 ani (fata zici că-i Lindsey Lohan înainte să ajungă beţivă şi drogată). Urmăriţi fiind şi de armata SUA şi de un alt extraterestru, ei ajung să fie ajutaţi de taximetristul Dwayne Johnson (Scorpion King, Doom) şi de Carla Gugino în rolul unei experte în extratereştri. Filmul începe bine dar devine plictisitor pe la jumătatea sa, iar Carla Gugino e trecută rău şi arată nasol. Mai bine puneau o femeie mai marfă în acest rol, mai ales că nu e vreunul complicat. E bun de văzut doar la plictiseală mare sau pentru copii.

    3 comentarii

  1. Sună a The fifth element, dar nici nu se compară. Sper că ştii filmul :P

    PS: Cum merge cu rolele? :)

      (Citează)

  2. Cu ploile astea n-a mai mers deloc cu rolele, nici nu prea am avut timp. De maine vreau sa ies iarasi seara.

      (Citează)

  3. Tocmai m-am uitat si eu la filmul asta…. Plictisitor de moarte, bun de vazut numai daca ai copii ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus