un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

RC Cola in Romania

21 Jun 2009  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Royal Crown Cola in AuchanRC Cola – An american favorite since 1905 scrie pe sticla de 1,5 litri (parcă). O rly? Rly! Deşi nu e la fel de celebră precum Coca-Cola sau Pepsi-Cola (cred că nici măcar precum Virgin Cola), există şi aceasta pe piață. Numele vine de la Royal Crown Cola, a apărut în SUA la începutul secolului trecut, s-a mai extins prin lume dar fără prea mare succes [Wikipedia]. Acum e şi la noi în Auchan, la concurenţă cu Adria Cola şi American Cola.

RC Cola in AuchanRC Cola in Auchan

    9 comentarii

  1. sa nu fim chiar rautaciosi… american cola chiar emrgea cu un parizer si o paine acum 12-13 ani:))

      (Citează)

  2. Inainte sa cataloghezi produsele ar fi bine sa te si informezi putin. .dak ai fi calatorit prin America cel putin, ai fi auzit de RC cola. . nu concureaza cu adria sau mai stiu eu ce. . ci cu pepsi. .asa k iti recomand sa il incerci sa dai search putin pe google si dupa sa iti dai cu parerea.. :) multa lume se bucura k il pot gasi si la noi akm

      (Citează)

  3. Cristina draga, n-ai vazut in postul meu linkul catre Wikipedia, unde scrie istoria marcii? Asta inseamna ca m-am documentat un pic. Iar daca la raft e pus langa Adria si American, inseamna ca acolo concureaza, mai ales la segmentul de pret. Cearta-te cu Auchan-ul daca ti se pare ca le-au facut o nedreptate celor de la Royal Crown.

      (Citează)

  4. acu beau sucu asta ..e ft fain …este aproximativ ca pepsi ..cam acelasi gust ,,

      (Citează)

  5. io beau de ceva vreme…e peste pepsi…….ceva vreme in urma au avut lipit si un energizant….fff fain

      (Citează)

  6. am incercat si eu, este ok..dar nu spune ca este mai bun ca pepsi…e la fel…
    unde l-ai gasit cu energizant? ce energizant

      (Citează)

  7. DANA GHERGANU

    10/01/2012 la 5:15 PM

    lasa’mi un nr de telefon am lucrat la delta distribution craiova

      (Citează)

  8. este ft,ft bun!este si mai bun ca pepsi,cola

      (Citează)

  9. este ft, ft, ft bun rc cola.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus