un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografii cu masini SMURD

1 Jun 2009  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Sâmbătă, în parcarea de lângă Parcul Kiseleff, am găsit parcată şi deschisă publicului toată gama de maşini de intervenţie aparţinând SMURD. Le-am putut vedea mai de aproape, am examinat echipamentele şi dotările, m-am uitat la uneltele gigantice şi am vorbit cu un angajat SMURD. Mi s-a părut o idee foarte bună de a se expune astfel publicului şi dacă aflaţi că se va mai întâmplă în viitor, faceţi-le o vizită, cu siguranţă cei de la SMURD vor aprecia că oamenii sunt interesaţi de munca lor şi de dotările pe care le au şi că sunt încântaţi să îi ştie la datorie.

Ce să mai spun… mă uitam la cleştii aceia mari de descarcerare şi m-am rugat să nu trebuiască să-i văd niciodată în acţiune. Sunt înspăimântătoare de la apropiere, când te gândeşti că sunt făcuţi să taie caroseria maşinilor distruse sau că defibrilatorul din ambulanţă e pus acolo ca să resusciteze un om. Am vorbit cu un angajat de pe o astfel de ambulanţă, iar la sfârşit n-am ştiut ce să-i spun. M-am gândit că nu se face să-i urez să aibă cât mai puţine cazuri, deoarece practic i-aş fi urat să rămână fără slujbă. Aşa că am încheiat discuţia cu urarea proaspăt inventată “să salvaţi pe cât mai mulţi”.

SMURD-1SMURD-2SMURD-3SMURD-4SMURD-5SMURD-6SMURD-7SMURD-8SMURD-9SMURD-10SMURD-11SMURD-12SMURD-13SMURD-14SMURD-15SMURD-16SMURD-17SMURD-18

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus