un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a scumpit cornetul

12 May 2009  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Inghetata cornet 1,5 leiO îngheţată la cornet la McDonald’s, din aceea atât de mică încât o poţi băga pe toată odată în gură, costă acum 1,5 lei. Cică e preţ mic, de criză, aşa zice reclamă. Păi să mă scuze, dar o vafă Joe Nestle, cu vanilie sau ciocolată, costă 1 leu şi e şi mai bună şi mai mare. Dă-o dracului, o îngheţată la cornet e 1,5 lei?

Prima oară când a apărut era 2500 de lei vechi. Parcă se întâmplă în anul acela cu eclipsa din România, când mâncăm 2 îngheţate cu o monedă de 5000 de lei. Cred că am mâncat câteva zeci de cornete în acea vară, de la McDonald’s. Apoi s-a făcut 3000, 5000, 10.000 de lei, acum e 15.000 lei vechi. Mă întreb dacă şi alte preţuri au crescut de 6 ori în această perioadă.

    2 comentarii

  1. Foarte bine spus! Pe mine m-au mai enervat cu o reclama in care spuneau ca la noi criza nu mareste preturile.. cand si nenea Gigi de la colt stie ca dpdv economic criza face preturile sa scada. Peste tot, numai la McD nu.

      (Citează)

  2. am impresia ca numai pe cei din publicitate ii mai preocupa criza in Ro in sensul ca incearca sa faca uz de concept ca sa vanda. Nu pot sa zic ca urmaresc presa sau TV sa vad ce strategii sunt elaborate sau cata importanta se da dar am eu o banuiala ca nu pierd mare lucru. Cand vin acasa cred ca imi propun o tema de cercetare “criza in publicitatea romaneasca” si vin la Bucuresti sa observ cat de des e abordata criza in outdoor in special. Ultima data cand am fost in Martie am vazut sintagma “preturi de criza” mai des decat copaci…o sa am de luat notite, nu gluma. Si o sa le placa si englezilor ^^

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus