un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dezamagit de GAP

10 May 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Întâmplător ajungând astăzi în Carrefour Feeria, am zis să dau o fugă şi până în mall-ul lipit de el, să văd ce haine sunt la primul magazin GAP din România, care tocmai s-a deschis. Cam nimic. La cele de femei nu pot să comentez, deşi nu părea nimic special nici acolo. În schimb la bărbaţi hainele erau de două feluri: cele naşpa, fără nimic special, de care se găsesc în orice magazin din România, şi cele pe care scria mare GAP pe piept, în cazul în care vrei să le faci reclamă pe gratis. În afară de nişte pantaloni de vară, mai deschişi la culoare şi subţiri (dar de care se găsesc şi în alte magazine la un preţ mai bun decât cei 200-230 de lei la GAP), nu am văzut nimic interesant. Probabil tot ce nu s-a vândut în străinătate au adus la noi, ca multe alte magazine.

    3 comentarii

  1. eu am intrat o singura data intr-un magazin Gap, cel de pe Victoriei, dupa care n-am mai calcat inauntru. sint prea scumpi pentru ce au. prin urmare, sa fi fost in locul tau, nu doar ca n-as fi fost dezamagit, dar nici macar n-as fi intrat :))

      (Citează)

  2. Cred ca asta din feeria ar fi primul pe la noi. Oricum, Gap e dezamagitor pentru straini, inclusiv americani, care il considera scump si de calitate cam indoielnica. Ramane de vazut cand vine H&M. Oricum e de mult stiut ca magazinele mai smechere de la noi au cam fost de la inceput cu minim o colectie in urma fata de ce aveau in strainatate, si preturi mult mai mari.

      (Citează)

  3. Cel mai deranjant era sa vezi o gramada de tricouri si hanorace deloc speciale, cu GAP scris mare pe piept. Pretul era destul de mare pentru ceva “Made in Cambodia”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus