un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Inghetate noi la Burger King

26 May 2009  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Nu ştiu cum sunt îngheţatele normale de la BK, pentru că nu am mâncat niciodată. Păreau la fel ca cele de la McDonald’s. Acum au băgat unele suplimentare (6,5 lei) care arătau bine în banner-ul ce le făcea reclamă: cu fructe de pădure, cu biscuiţi cu ciocolată şi cu caramel. În realitate cea cu fructe de pădure nu are şi fructe în ea, ci doar o dulceaţă/gem ca topping. Are acelaşi gust cu cea de căpşuni de la McDonald’s, care e şi cu 2 lei mai ieftină. Eu am mâncat una de biscuiţi cu ciocolată, care pare a fi visul omului prea leneş să mestece. Chiar sunt nişte biscuiţi măcinaţi foarte fin şi amestecaţi cu îngheţată, ca într-un McFlurry. Paharul de îngheţată arată de parcă ar fi fumat cineva în el sau mai rău. Are un gust inedit, nici bun, nici rău, ci mai degrabă e genul care ori place ori nu fiecărei persoane în parte.

Inghetate Burger King

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus