un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Brandurile mele cotidiene

31 May 2009  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Luând exemplu de la Nihasa, am făcut şi eu un colaj cu brandurile ce le utilizez zilnic. Mi-am adus aminte că mai demult am văzut ceva asemănător pe un site străin şi erau aranjate cronologic, după ora la care începi să le utilizezi. Am făcut şi eu la fel şi le-am grupat şi pe produse (sau chestii palpabile) şi servicii. Colajul e valabil pentru zilele de luni-vineri, voi face unul şi pentru weekenduri, care va arăta destul de diferit. De observat că în timpul săptămânii de obicei nu beau alcool de nici un fel. N-am găsit logo pentru apă plată Izvorul Minunilor.

Brandurile mele zilnice

  7 comentarii

 1. Zu si Kiss? :|

    (Citează)

 2. In masina ascult Kiss, ca ma distreaza ce comenteaza carcotasii. Iar la servici m-am plictisit de muzica mea si prind doar Zu pe streaming.

    (Citează)

 3. Mie nu-mi merge Guerrilla pe streaming la job ca as asculta si eu :(

    (Citează)

 4. Windows???:( Pacat!!

    (Citează)

 5. Salut!
  E o idee faina!Te superi daca o folosesc si eu in blogul meu?Am sa mentionez de unde am luat ideea!
  Merci!

    (Citează)

 6. Chiar te rog! Sper sa se raspandeasca aceasta idee, poate le si aduna cineva intr-un pool pe Flickr sau ceva.

    (Citează)

 7. http://vasiauvi.blogspot.com/2009/06/ce-folosim.html am facut si eu ceva asemanator.
  Merci!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus