un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Conspiratia bancilor ma loveste si pe mine

2 Apr 2009  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Spam-mailul despre conspiraţia băncilor austriece şi împrumutul luat de România, cel despre care scria Zoso aici (unde găsiţi şi textul, ca să nu-l mai pun şi eu) a ajuns azi şi la mine. A ajuns şi la alte 134 de persoane, după ce am numărat adresele de mail din lanţul creat până la mine.

Mă uimesc două lucruri. Că cineva a scris atât de mult pe acest subiect, cu atâta patos şi furie împotriva sistemului şi guvernului de trepăduşi ce nu se pot împotrivi conspiraţiei mondiale, iar apoi că o grămadă de persoane cred suficient de mult în acest mesaj încât să-l dea şi mai departe. Bănuiesc că mulţi oameni preferă să creadă în astfel de mailuri doar pentru că înseamnă că cineva în lume ghidează şi plănuieşte tot ce se întâmplă, chiar dacă este în defavoarea noastră. Le este mai greu să accepte existența haosului şi a evenimentelor aleatorii şi a unei crize apărute prin neglijenţă şi amplificarea în cascadă a unor mici elemente negative. Când chiar nu e vina cuiva, mai bine inventăm noi un vinovat.

    2 comentarii

  1. 1.Intotdeauna e vina cuiva.
    2. Acu’ tu chiar crezi ca toti care trimit mailul ala mai departe il si citesc ?
    Sau, daca il citesc, incearca sa isi miste 2 neuroni sa il inteleaga ?

      (Citează)

  2. Eu ma gandesc ca cine il trimite mai departe, chiar crede in el. Mi se pare o idiotenie si mai mare sa dai forward la orice, pentru ca si mailurile pe care le trimiti te reprezinta in fata altora.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus