un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Sa tot bei 3 in 1

13 Mar 2009  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Nescafe 3 in 1 Strong
Până acum vreun an nu beam deloc cafea, dar treptat am început să mai bag câte una, de plăcere. De obicei cu lapte sau frişcă. Pe la muncă mi-am luat pliculeţe Nescafe 3 în 1, că sunt mai simple de făcut şi au un gust ok. Un an de pliculeţe 3 în 1 mai târziu, am zis să mă uit şi eu pe ce ingrediente au. M-am speriat de ingredientele ce se văd şi în imaginea de mai sus. Eram bun la chimie în liceu dar abia am putut să citesc unele substanţe. Pe scurt au zahăr 50%, cafea 17% şi lapte 0,8%. Şi în rest are inclusiv ceva de aluminiu.

De mâine (mă rog… e criza, “de mâine” înseamnă “după ce se termină totuşi cutia aceasta”) îmi iau cafea de la Florian şi o macin şi îi adaug eu zahăr şi lapte şi asta e. Metoda tradiţională e cea mai bună.

  4 comentarii

 1. sau ceai negru, alta metoda si mai buna, keep it indian.

    (Citează)

 2. Pai de unde ceai? Ar trebui sa-l cumpar pur si sa-l fierb, dupa metoda traditionala. Mai am niste pliculete de Lipton si iese un ceai diluat rau de abia are gust.

    (Citează)

 3. Aoleou, eu am ajuns la doua bucati pe zi. Se pare ca e momentul sa ma reprofilez pe ceai… :(

    (Citează)

 4. uau
  eu am 16 ani :|
  sh ador 3 in 1 :|
  pur sh simplu il iubesc… beau sh cate 2 p zi

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus