un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Chicken Roll la McDonald’s

6 Mar 2009  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Au băgat la McDonald’s un fel de shaorma sau de Twister de la KFC. Se numeşte Chicken Roll şi e destul de bun, cu carne de pui, salată, maioneză şi parcă şi nişte roşie şi cartofi într-o tortilla. 10 RON, nu e şi la meniu. În străinătate ceva asemănător se numea Chicken Wrap, dar nu am mâncat niciodată ca să compar cu ce e la noi.

Chicken RollChicken Roll

    11 comentarii

  1. Fac pariu că e făcut din pastă de vomă de crocodil. La cum arată. Bleah.

    Eu lucrez pe lângă cișmigiu și aveam în zonă doar Kfc și McDonalds până când am descoperit cantina Romtelecom. De atunci nici bube nu mai am pe mine și nici insomnii noaptea de la crampe :)

      (Citează)

  2. E mai bun decat pare. Aia cu pasta s-ar putea sa nu mai fie adevarata. Nu am bagat prea mult de seama ieri cand l-am mancat, dar parea carne normala de pui, ca intr-un Colonel’s Fillet de la KFC. Nu zic ca ar fi prea sanatoasa, nici chiar cu toata salata aceea.

    @botzi: rapid copiatul, sunt impresionat. Imaginile erau toate insa direct din blogul meu, asa ca le-am inlocuit cu un mesaj de bine.

      (Citează)

  3. Yummy, ieri am vazut si eu o reclama in 24 Fun. Pare super apetisant. Acum ma urc in masina sa gust unul. Si sa scriu pe urma pe blog, LOL.

    *I-am lasat un mesaj de dulce lui copy/paste. :P

      (Citează)

  4. Nu stiu daca ati vazut reclama de la Chicken Roll…da ptr cn a vazuto si cn ar putea sa ma ajute…as vrea si eu melodia

      (Citează)

  5. daa si eu vreau melodia de la chicken roll. pliizz heelp

      (Citează)

  6. Eu nu am apucat sa mananc deocamdata…sper sami placa…cred ca ma duk maine sa-mi iau…:x

      (Citează)

  7. voi sunteti mai interesati de mancare decat de melodie.. ce oameni

      (Citează)

  8. sa va fut in gura de gay cu chicken rollu vostru cu kkt de pinguin _|_
    muieeeeeeeeeeeeeee mcdonalds

      (Citează)

  9. Mama…esti foarte…feminina! Daca nu-ti place pur si simplu nu cauti articole despre el pe net si mai mult: NU comentezi.

      (Citează)

  10. a mancat o prietena de a mea
    concluzia : ii sec daca luati ,luati si un sos sau ceva :D sau mai bine o shaorma traditionala.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus